AGENDA MAIG 2009

Divendres 1 de maig. MASPUJOLS. Aplec de sardanes. Matí i tarda. 2 ballades. Pati escoles. En cas de mal temps, al casal municipal.

Diumenge 3 de maig. TARRAGONA. Aplec de sardanes. Parc Saavedra. Cobles Marinada, Reus Jove, Cossetània i Principal de Tarragona. matí i tarda. En cas de mal temps, al palau firal (davant la zona de l'estació de RENFE).

Dissabte 9 de maig. MONTBLANC. Ballada de sardanes. Plaça Major. a les 18 hores. En motiu de la Fira. També hi haurà una trobada gegantera.

Diumenge 10 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. tarda 16 h. 5 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Mediterrània, Foment del Montgrí i Reus Jove. En cas de mal temps, al pavelló municipal.

Diumenge 17 de maig. POLINYÀ. Aplec de sardanes. Matí i tarda 10.30 i 16 h. cobles: Jovenívola de Sabadell, Mil·lenària (de Ceret) i Reus Jove

Dimecres 20 de maig. REUS. Pavelló Olímpic Municipal. Durant tot el matí. Assaig general de la Cantata per a cor infantil, cobla, timbales, gralla i caixa “CADA CASTELL UNA FLAMA” de Jordi Molina, amb la participació de 1200 nens i nenes de les escoles de Reus cantant. Aquesta activitat s'engloba dins el programa FEM CORAL que des de fa molts anys es va desenvolupant a diverses escoles de la ciutat de Reus.

Dissabte 23 de maig. SANT ANDREU DE LA BARCA. Ballada de sardanes en motiu de la Fira. A les 19 hores. Lloc: Plaça de Charlie Rivel.

Diumenge 24 de maig. MÓRA D’EBRE. Aplec. Ermita de Sant Jeroni. Matí i tarda. 11 i 17 h. cobles: Bellpuig cobla i Reus Jove. En cas de mal temps, teatre La Llanterna.

Dissabte 30 de maig. LLEIDA. Ballada de sardanes. Barri universitat. Plaça de l'Alcalde Sol. A les 18:30 hores

Diumenge 31 de maig. CUBELLES. Ballada sardanes que es va suspendre el dia 1 de març. a les 11:45. sardanes de 7 tirades. lloc a determinar.

Diumenge 31 de maig. VILAFRANCA DEL PENEDES. 17 h. Aplec de sardanes. Instal·lacions esportives. Cobles Marinada, Principal del Llobregat i Reus Jove. En cas de mal temps, al mateix recinte hi ha pavelló cobert.

Comentaris

Entrades populars