ACTUACIONS A TARRAGONA

Una imatge durant l'audició escolar. els nens han participat molt activament en totes les qüestions que els hem plantejat

Ahir dijous 23, i avui divendres 24 d'abril hem actuat a Tarragona. ha estat molt interessant perquè ahir vam tenir molta assistència de públic i la rambla nova oferia un aspecte fantàstic, feia molt de goig. Molta gent mirant i ballant sardanes amb un programa molt ballador i variat, però pensat per fer saltar i disfrutar als dansaires. Presència de públic jove a la ballada que sempre anima i dóna un toc de color i alegria. La bona metereologia ha ajudat molt tots dos dies.
Avui (divendres 24 d'abril) de bon matí, abans de les 9 ja erem a l'auditori de la Caixa Tarragona , hem fet una audició-concert comentat per a escolars de Tarragona que han participat als cursos d'ensenyament de sardanes. Els infants han pogut conèixer els instruments de la cobla, com sonen, característiques, les parts de cada instrument, tècniques, etc...

Han participat activament en les preguntes que els hem fet, contestant a totes les qüestions que els formulavem, i picant de mans en moltes de les composicions que els hem ofert. Els hem de felicitar per la bona conducta que han tingut a l'auditori.Una plantilla de la Reus Jove amb moltes cares "atípiques", al ser un dia laboral entre setmana alguns no podíen assistir per feina o estudis. Hem pogut comptar amb molt bons reforços, i com a tret destacable hem comptat amb 5 ex membres de la cobla reus jove, que sumat als músics convidats han fet una excel·lent tasca. També ens toca felicitar-los!
Avui han actuat amb la Reus Jove
Flabiol i tamborí: SERGI GILI
Tibles: ORIOL OLLER I XAVIER PIÑOL
Tenores: FERRAN MIÀS i NÚRIA PUJALS
Trompetes: JORDI GIL i ALBERT LLAURADÓ
Trombó: XAVIER IDIARTE
Fiscorns: IVAN BABILONI I JOAN BALLART
Contrabaix: EDUARD SENDRA
Al acabar el concert, ens hem desplaçat a la Rambla Nova on hem ofert un galop de lluïment de totes les escoles i dues sardanes per ballar. Esperem que l'any vinent ho puguem repetir. Ens ha agradat molt difondre la música de cobla i els seus instruments al jovent.

Imatge de la Rambla Nova amb tots els nens i nenes ballant amb la Reus Jove, els pares, mares i avis dels escolars tampoc han faltat a la cita.

El programa que hem ofert davant el monument a la sardana ha sigut el que aquí es detalla:
UN PETIT MÓN – JORDI PAULÍ I SAFONT (galop)
JUGANT I BALLANT – ENRIC VILÀ I ARMENGOL (sardana)
LA SARDANA DE LES NOIES – RENÉ PICAMAL I COMA (sardana)

FELICITATS A TOTHOM PER LA FEINA FETA! ALS MONITORS, A LA GENT DE CAIXA TARRAGONA, ALS MÚSICS, A LES ESCOLES I ELS MESTRES I A L'AGRUPACIÓ SARDANISTA TARRAGONA DANSA PER AQUEST INICIATIVA TAN POSITIVA I QUE ÉS LA BASE PER MANTENIR VIVA LA NOSTRA DANSA.

fotògraf col·laborador: Alfred Abad

Comentaris

Entrades populars