PRIMERA AUDICIÓ DE LA NOVA TEMPORADA

Sense gaire temps per assimilar el canvi de temporada, una vegada finalitzat el Carnaval comença una nova temporada (ja en van dotze!!!) per a la Reus Jove. I de fet, ho fa sense notar pràcticament cap aturada, doncs s'enllaça una temporada amb la següent. Així doncs, aquest proper diumenge ja tenim un nou compromís a una de les poblacions que cada any acull un bon nombre de ballades de la nostra formació: la vila de Cubelles.
Hi ho farem tot presentant la nova plantilla de músics que formarem la Reus Jove durant aquest any i amb moltes ganes de seguir treballant per tal de fer un bon paper en les nostres actuacions, i fer que el públic assistent disfruti amb un repertori exigent, de qualitat, actual, modern, ballador, atractiu.
És la nostra filosofia com a cobla jove intentar promoure la difusió i interpretació de compositors actuals, joves, que aporten nous llenguatges i noves visions a la sardana, sense mai oblidar-se de les arrels, del ritme i de la forma sardana.
Per aquest motiu, hem preparat un programa força arriscat i complet, que serà una bona targeta de presentació per a la nova temporada.
Així doncs, diumenge a Cubelles es podran sentir la següent relació de sardanes pel sistema de 7 tirades:

TÍTOL DE LA SARDANA – NOM DE L’ AUTOR i TIRATGE

1) L'APLEC DE TARDOR – CONRAD SALÓ I RAMELL 43/85
2) OLESA, MIG SEGLE – DANIEL GASULLA I PORTA 25/73
3) PALAU DEL VENT – PAU MARONS (obligada de cobla) 35/85
4) UN MAR DE MANS – DAVID ESTAÑOL I MARTELLS 31/79
5) CIUTAT REIAL – RENÉ PICAMAL I COMA 25/69
6) EN RECORDANÇA A L’AMIC – JOSEP CASSÚ I SERRA 33/93
Sardana en record del sr. Manel Prats, sardanista vilanoví traspassat recentment.
7) SIS DE SET – ENRIC ORTÍ I MARTIN 27/71
8) EL MEU JAUMET – FRANCESC JUANOLA I REIXACH 23/59
9) BAIX CAMP 86 – CARLES SANTIAGO I ROIG 35/83

La ballada s'anuncia per a les 11:45 del matí, tot sortint d'ofici dominical, i és organitzada pels bons amics de l'Anella Oberta de Cubelles amb el suport de l'Ajuntament de Cubelles.
Diumenge us esperem a la plaça de la Vila!!!

Comentaris

Entrades populars