L'ADÉU D'UN AMIC

Avui els components de la Reus Jove estem tristos, dolguts, impactats, i no acabem de fer-nos a la idea que un bon amic de la cobla ens ha deixat.
Des de la seva senzillesa, humiltat i gran amistat que sempre ens va oferir, mai va dubtar en donar-nos un cop de mà, en ajudar-nos, encoratjar-nos, recomanar-nos, fer-nos propaganda, passar-nos enregistraments, novetats, concerts, obres i música per a cobla. No fallava mai als nostres concerts, sempre al darrera de qualsevol estrena, de qualsevol novetat discogràfica, fan de la cobla, i sobretot de la Sardana, la seva gran passió.
Una fal·lera que el va portar a reunir en la seva col·lecció particular, desenes de milers d'enregistraments de sardanes i de música per a cobla. I malgrat la seva gran discrecció i senzillesa, va ser honorat amb composicions dedicades a la seva persona, amb BONA FAL·LERA d'en Tomàs Gil i Membrado, i DE REUS A TORROELLA d'en Josep Coll i Ferrando.
Sempre el podíes trobar a primera línia dels empostissats amb la gravadora a la mà, als concerts sempre a la fila més propera a l'escenari.
Durant els últims dies, músics de la cobla Reus Jove (fundadors i actuals) l'havien anat a visitar a l'hospital per tal de saber quin era el seu estat de salut, i per animar-lo. Avui ens hem llevat amb la mala notícia del seu traspàs. Alguns músics vinculats a la formació l'hi hem anat a donar l'últim adéu al tanatori de Reus durant la tarda.
Segurament, la seva absència serà notoria en els propers concerts i aplecs. La cobla Reus Jove des de la seva presidència i des de la representació vol transmetre el més sincer reconeixement a aquest gran sardanista i amic de la reus jove, que avui ens ha deixat. El més sincer condol per a tota la seva família en aquests moments de tristesa i de dolor.
En Jaume Arinyo ens ha deixat després que una cruel malaltia li hagi escurçat, més del que voldríem, la vida i la passió per la sardana.
El trobarem a faltar. Descansi en pau.

JAUME, ET RECORDAREM SEMPRE.

En Jaume (dreta de la foto) no fallava mai als nostre concerts, sempre l'acompanyava el seu pare (esquerra) i una gravadora d'última tecnologia per enregistrar les estrenes i novetats. Aquí el podem veure a segona fila del teatre Bartrina el dia del nostre últim concert de Nadal, el passat 13 de desembre, on ens va voler acompanyar i gaudir del programa del concert i les estrenes que havia de gravar.

Comentaris

Entrades populars