LA REUS JOVE CELEBRA ANYS

BENVOLGUTS AMICS, SEGUIDORS, SARDANISTES, MÚSICS I PÚBLIC EN GENERAL.

EL PROPER DISSABTE 22 DE NOVEMBRE LA REUS JOVE FA UN ANYET MÉS. JA EN VAN ONZE, I QUE EN SIGUIN MOLTS MÉS.

DES D'AQUÍ VOLEM RETRE UN PETIT HOMENATGE A TOTS ELS 25 MÚSICS QUE HAN PASSAT PER LA COBLA REUS JOVE DURANT AQUESTS 11 ANYS.

Músics fundadors. octubre de 1997 (que jovenets...)

ALS FUNDADORS PER LA SEVA VALENTIA I PERSEVERANÇA.

ALS QUI HAN PASSAT UNA, DUES, TRES, QUATRE, CINC TEMPORADES (I ALS QUE EN PORTEN ONZE!!!).

A TOTS PER HAVER-SE ESFORÇAT PER PORTAR EL NOM DE LA NOSTRA CIUTAT I DE LA COBLA SEMPRE AMB EL PAVELLÓ BEN ALT, I ALS ACTUALS, PER HAVER ELEVAT POC A POC, DIA A DIA, EL NIVELL I EL PRESTIGI D'UNA COBLA D'ESPERIT JOVE, DESENFADA PERÒ ALHORA RIGOROSA I EXIGENT AMB GANES DE FER BONA FEINA, TOT PLEGAT AMB EL DENOMINADOR COMÚ DEL BON ROLLO, L'AMISTAT I LA MÚSICA PER A COBLA COM A PUNT DE TROBADA.

Músics de diferents temporades que van participar en l'enregistrament a Terrassa del CD

de Tomàs Gil Membrado en motiu del seu 90è aniversari.

ARA FA UN ANY CELEBRAVEM UN CONCERT ESPECTACULAR DE CELEBRACIÓ, PERÒ A PART DEL CONCERT ENS ESTAN ARRIBANT SARDANES QUE MOLTS AUTORS ENS HAN VOLGUT DEDICAR PER AQUESTA EFEMÈRIDE. AQUÍ EN PODREU TROBAR DUES MOSTRES.

Sardana UN GRAN CAMÍ del trompeta de la cobla Reus Jove, Carles Martí, finalista del 1oè concurs per a joves compositors de Blanes. Enregistrada en directe per la Reus Jove. Dedicada als 10 anys de la cobla pel camí que ha seguit. Escolta-la en MP3


Sardana 10 ANYS DE SOMNIS del compositor i dansaire Alfred Abad, dedicada als 10 anys de la cobla. escolta-la en directe en una ballada a la Rambla en l'enllaç al YouTube videos.

GRÀCIES A TOTHOM PER TOT EL QUE HEU FET PER LA REUS JOVE


INSTRUMENTISTES DE LA COBLA REUS JOVE (1997-2008)

Flabiol i tamborí: NATÀLIA VIDAL, SERGI GILI, MERCÈ PARAREDA.
Tibles: NÚRIA GAYARRE, NATÀLIA SEGURA, CÈSAR SERRA, ORIOL OLLER, JORDI OLESTI. Tenores: ALBERT BULTÓ, GEORGINA GRÁCIA, NÚRIA PUJALS, NÚRIA FONT.
Trompetes: CARLES HERRUZ, ALFRED VIDIELLA, ÀLEX RICART, CARLES MARTÍ, JORDI GIL, ALBERT LLAURADÓ.
Trombons: IVAN BABILONI, FRANCESC SOLÀ. Fiscorns: CARLES SEGURA, JOAN BALLART, RAMON CASANOVAS, LLUÍS MONTSERRAT. Contrabaix: EDUARD SENDRA. Directors titulars: ENRIC RIGAU i FRANCESC GREGORI

PER MOLTS ANYS

COBLA REUS JOVE!!!

Comentaris

Entrades populars