PROPERES ACTUACIONS

església de Cunit, al costat mateix de la plaça on es celebra la ballada.


El proper diumenge dia 12 d'octubre la cobla Reus Jove actuarà a la plaça Catalunya, davant del casal de la vila de Cunit, tot celebrant una ballada organitzada pel nombrós grup de dansaires d'aquesta població del Baix Penedès. La ballada serà pel sistema de 7 tirades i començarà a les 17:30 hores. en cas de mal temps, al mateix casal hi ha una sala a la planta superior.
Pel dissabte 18 d'octubre es presenta un dia força mogut i intens. L'activitat de la formació s'iniciarà al matí amb una ballada que s'oferirà al Cercle d'Amics d'Alcover en el marc de la seva festa major. l'acte s'anuncia a partir de les 13 hores. A la tarda, i amb més informació ampliada en el present blog, tindrem la inauguruació del monument a la sardana de Reus, a l'avinguda dels Països Catalans, cruïlla amb el carrer Alcalde Joan Bertran, on la REUS JOVE oferirà un galop, i dues sardanes amb referents reusencs. S'interpretarà el galop TOC DE FESTA per a l'entrada dels escolars que ballaran una sardana al voltant del monument.
Tot seguit s'interpretarà EN PERET GANXET de Josep Maria Baiges (de 5 tirades) que ballaran els nens i nenes de les escoles que realitzen els curset d'aprenentatge. Per cloure l'actuació la Reus Jove oferirà una altre sardana amb referent local: CENTÚRIA A REUS del mestre Jesús Ventura. L'actuació està prevista que comenci a les 17:30 hores. Tot seguit actuaran les altres cobles locals.
I sense gaire temps per a celebrar-ho, la cobla marxarà ràpidament cap a Torredembarra on a partir de les 19:30h. donarà inici al concert d'homenatge als fundadors de l’Antina, en el 40è aniversari de la fundació de l'entitat.

A la primera part hi haurà la participació de Núria Feliu que recitarà i cantarà sardanes tot presentant el seu últim llibre-disc. a la segona part actuarà la cobla Reus Jove que oferirà un concert de sardanes, amb especial atenció a les dedicades a la vila de Torredembarra.


COBLA REUS JOVE. CONCERT DISSABTE 18 D'OCTUBRE

TORREDEMBARRA CENTENÀRIA – TOMÀS GIL I MEMBRADO

L’ANTINA – JOSEP CASANOVAS I MARCA

QUAN EL TROMBÓ CANTA – TOMÀS GIL I MEMBRADO Francesc Solà, trombó solista

L’APLEC DE TORREDEMBARRA – XAVIER FORCADA I CARRERAS

A continuació es fara la presentació de la nova vestimenta de la colla JOVE ANTINA apadrinats per la colla Dansaires del Penedès. tots plegats entraran a escena amb la interpretació per part de la cobla del galop TOC DE FESTA i acte seguit ballaran la sardana que el mestre Tomàs Gil ha dedicat a l'entitat en motiu d'aquest aniversari. S'estrenarà oficialment la sardana titulada L’ANTINA JOIOSA del mestre TOMÀS GIL I MEMBRADO. Acte seguit es farà l'homenatge al primer president de l'entitat, el senyor Ramon Carbonell, i per cloure l'acte la cobla Reus Jove oferirà una selecció de sardanes amb BARCELONA 92 – RICARD VILADESAU I CANER (sardana de lluïment de 2 trompetes) i tot celebrant el centenari del naixement del mestre Manel Saderra i Puigferrer per cloure l'acte es podran escoltar la sardana COLLA DANSAIRES DEL PENEDÈS i la peça per a cobla del mateix compositor Puigferrer, titulada VALSEJANT.

CAMPANAR DE SANT ANDREU DE LA BARCA. LA REUS JOVE HI ACTUARÀ EL PROPER DIUMENGE 19 D'OCTUBRE A LA PLAÇA DE LA FONT DE LA RODA A LES 12:30 h.

El diumenge dia 19 d'octubre, la Reus Jove visitarà la població de Sant Andreu de la Barca on oferirà una ballada de sardanes a la Plaça de la Font de la Roda. L'actuació s'anuncia a les 12.30 h. i està organitzada per l'entitat SARDANES DE SANT ANDREU DE LA BARCA. Aquesta població del baix llobregat serà la primera vegada que acull una actuació de la cobla Reus Jove. Esperem que puguem oferir-los una bona feina i a partir d'ara sovinteji en el nostre calendari d'actuacions.
I just al acabar, de retorn cap a Torredembarra, on celebrarem un nou acte dels 40 anys de l'ANTINA, amb el concurs de colles de Torredembarra. Serà a les 6 de la tarda.
DIUMENGE 26 D'OCTUBRE. LA REUS JOVE A VILAFRANCA DEL PENEDÈS.
Finalment per tancar l'octubre, el diumenge 26 d'octubre iniciarem el cicle de tardor-hivern de sardanes a Vilafranca del Penedès, amb la primera ballada del cicle que començarà a les 12 del migdia a la Rambla Nostra Senyora. Com sempre, els amics de VILAFRANCA SARDANISTA ens han dipositat la seva confiança per aquest cicle hivernal que ja fa alguns anys que venim repetint. la capital de l'Alt Penedès, és una de les poblacions que major nombre d'actuacions hi celebra la Reus Jove, conjuntament amb Reus, Tarragona i Torredembarra.

Properament anunciarem algunes novetats sobre la nostra estada a Girona per les Fires de Sant Narcís, on pensem que podem realitzar-hi un molt bon paper i deixar ben alt el llistó artístico-musical d'una cobla de fora de la demarcació de Girona actuant per primera vegada a la ciutat de l'Onyar (Girona) en unes dates tan significatives i on es programen en pocs dies tantes audicions de sardanes.

Comentaris

Entrades populars