ACTUACIÓ A GIRONA PER LES FESTES DE SANT NARCÍS

La cobla Reus Jove actuarà el proper cap de setmana a les prestigioses i renombrades festes de Sant Narcís per les Fires de Girona. La capital gironina acull durant aquests dies un gran nombre de visitants i una important activitat sardanista amb diverses dobles audicions i concurs de colles sardanistes i de revesses.
La Cobla Reus Jove ha estat convidada a participar en aquests actes els propers 1 i 2 de novembre, on actuarà en ballades que es celebraran (si el temps ho permet) a la plaça de la Constitució de Girona.

Serà segurament, la primera vegada que una cobla del camp de tarragona actuarà en aquestes festes tan remarcades i assenyalades del calendari sardanista.
En cas de mal temps, les audicions s'interpretaran a sota del passatge cobert del C/ Cristòfol Grober a la Pl. Josep Pla, just al costat de la pl. de la Constitució.

El dissabte dia 1 de novembre començarà la cobla Flama de Farners a les 16:30 h, amb les sardanes:
A LA MARE DE DÉU DE BELL·LLOC - JOSEP CASSÚ I SERRA
PALAU SACOSTA - FREDERIC PUJOL I TARRÈS *
L'AMIC GERARD - TOMÀS GIL I MEMBRADO (Dedicada a Gerard Carrión, locutor sardanista de Ràdio Estel) *
SANT LLORENÇ, GRAN RESERVA - PITU CHAMORRO I RAMOS
30 ANYS A SAC - ENRIC ORTÍ I MARTÍN
DESTAPEM ELS 60 - JOAN-JORDI BEUMALA I SAMPONS
i acte seguit actuarà la Reus Jove amb el següent programa:
EL POU DE LA ROCA – JOSEP VIADER I MOLINER *
PER TU... RITA – MANEL SADERRA I PUIGFERRER
LA BRUIXA DE LA CATEDRAL – SALVADOR DABAU I CAUSSA *
AIRES GIRONINS – JOSEP ANTONI LÓPEZ I ALVÀREZ *
AIRES AMERENCS – PERE FONTÀS I PUIG
COLLA LAIETANS – CARLES SANTIAGO I ROIG

El diumenge, 2 de novembre, la Reus Jove ho farà en primer lloc, obrint la doble audició que compartirà amb la cobla Cervianenca. començarà a 2/4 de 5 de la tarda i el programa serà el que tot seguit es transcriu:

A GIRONA – LLUÍS BUSCARONS I PASTELLS *
VIDES PARAL·LELES – EDUARD SENDRA I NOGUÉS (als 10 anys de la cobla reus jove)
ESSÈNCIA D’APLEC – ENRIC ORTÍ I MARTÍN
NOCES D’OR – RICARD VILADESAU I CANER *
JA FA 10 ANYS – JORDI LEÓN I ROYO
SANT PERE PESCADOR – FRANCESC MAS I ROS
*sardanes amb referent o dedicatòria a Girona

Cal dir que és un orgull que els AMICS DE LA SARDANA TERRANOSTRA (http://www.terranostra.cat/) de Girona hagin pensat en una cobla com la nostra i esperem complir amb les espectatives i confiança dipositada en nosaltres. Esperem que no sigui la última vegada que la nostra cobla actui a la ciutat de l'Onyar. Això voldrà dir que es valora la nostra feina.
Esperem passar dos dies molt intensos a Girona i aprofitar per fer una mica de turisme i integrar-nos a la festa com uns gironins més.


ESCOLTA LA SARDANA GIRONA 1808 DE RICARD VILADESAU EN VERSIÓ PER A DUES COBLES INTERPRETADA EN EXCLUSIVA PELS MÚSICS DE LA COBLA REUS JOVE QUE HAN PASSAT PER LA FORMACIÓ DES DE LA SEVA FUNDACIÓ.

L'ACTUACIÓ CONJUNTA CORRESPON AL CONCERT DE CELEBRACIÓ DELS 10 ANYS. CELEBRAT AL TEATRE BARTRINA DE REUS EL 22 DE DESEMBRE DE 2007

Comentaris

Entrades populars