ACTUACIONS SETEMBRE 2008



Agenda setembre 2008

actuacions cobla reus jove

Dijous 4 de setembre. CALELLA (maresme). Inauguració de les JORNADES INTERNACIONALS FOLKLÒRIQUES (JIF’s). A les 19 h. hotel President. Recepció i sopar dels grups actuants. A les 21 h. inici de la cercavila des de la plaça de les roques i direcció l’envelat de Mar. A les 22 hores, inici de la mostra de tots els grups. Acompanyarem l’ESBART MARAGALL de Barcelona. Jotes i pas-doble amb instruments de cobla.


Diumenge 7 de setembre. GARCIA. Recinte de les piscines Aplec. Tarda: Cobles Reus Jove i Ciutat de Cornellà. Comença a les 16.45 h. 5 sardanes cada cobla i conjunt.



Diumenge 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. Cap a les 22 h. Cant de la Salve Regina (formació específica), just al acabar, inici de la solemne processó. al arribar a l’hort del Dasca Castell de focs i continuació de la processó.

Dilluns 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. A les 12 h. Missa de Festa Major, amb acompanyament instrumental a càrrec d’un “grup de músics de corda i de fusta”. Al acabar la Missa, a PARTIR de la 13:15 del migdia ballada de sardanes a l’Hort del Dasca. A la Tarda, a les 18:30 h. Processó i Salve Regina.

Dimecres 10 de setembre. REUS. Plaça Mercadal. Ballada de sardanes. 18.30 h.




Dijous 11 de setembre. VANDELLÓS. Audició sardanes a les 10:30 h. Plaça Drs. Gil Vernet
Dijous 11 de setembre. EL CATLLAR. Audició sardanes a les 13 h. Torre d’en Guiu.
Dijous 11 de setembre. HOSPITALET DE L’INFANT. Audició de sardanes. 18:00 h.



Dijous 11 de setembre. CAMBRILS. Audició de sardanes. 20:30 h. Parc Pescador




Diumenge 14 de setembre. SANT FRUITÓS DE BAGES (Bages). Cloenda de les JORNADES INTERNACIONALS FOLKLÒRIQUES (JIF’s). A les 18 h. inici de la cercavila. A les18:30 hores, inici de la mostra de tots els grups. Acompanyarem l’ESBART MANRESÀ de Manresa. Ball de gitanes del Vallès


Divendres 19 de setembre. REUS. A les 20:30 h. plaça Mercadal. Cobla de Cobles. 2 sardanes de concert i 6 sardanes per ballar de 7 tirades.




Dissabte 20 de setembre. MOLLERUSSA. Audició sardanes a les 18 h. PLAÇA DE LA SARDANA.

Diumenge 21 de setembre. EL PAPIOL. Audició sardanes a les 11:30 h. PLAÇA DE L’ESGLÉSIA.
Diumenge 21 de setembre. REUS. Aplec Baix Camp. Plaça del Santuari de Misericòrdia.Tarda: 17 h. Cobles: Jovenívola de Sabadell, Flama de Farners, Reus Jove i Reus




Dimecres 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Tarda. Cercavila d’acompanyament de l’Àliga de Reus. A les 19 h.




Dijous 25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Matí i tarda. Passeig de Misericòrdia i Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia. Acompanyament musical de l’Àliga de Reus. Cercaviles. Ball de l’Àliga. Ofrena a la verge.




Diumenge 28 de setembre. CONSTANTÍ. Aplec. Matí 12 h i Tarda 16:30 h. Cobles Reus Jove i Sabadell.

Comentaris

Entrades populars