AGENDA MARÇ - ABRIL 2022

Bon dia sardanistes, amics, premsa, família!

Aquest mes de febrer finalitzarà amb el Carnaval.

Com alguns potser sabeu, és el moment en que les orquestres i les cobles, fan els canvis de temporada, de músics, renoven el seu repertori, preparen nous projectes (això és així perquè històricament durant la Quaresma no es permetien fer festes "paganes" i per tant no es celebraven balls ni tot el que signifiqués festa i disbauxa.

Això encara és una rèmora del passat però efectivament es pot comprovar que l'activitat decau de forma considerable durant aquest període de l'any. Especialment (i de forma curiosa, molt més exagerat a les comarques lleidatanes i a les del camp de tarragona i l'ebre)

Les agendes de cobles queden casi aturades i molt poca activitat es genera (una autèntica llàstima no hi hagi més cicles d'hivern, com fan en altres pobles de Catalunya...)

Així doncs, us passem les poques activitats previstes per les properes setmanes

Mentre tant, a la cobla Reus Jove hem preparat una marató d'assaigs durant el mes de març per afrontar amb la màxima il·lusió i garantia, la nova temporada, en la que celebrem els nostres primers 25 anys de vida.

Aquí teniu el calendari previst per anar-vos reservant les dates a l'agenda.

Volem donar les gràcies a aquelles entitats i ajuntaments que continuen programant, amb totes les mesures de seguretat, els actes que tot seguit us detallem:

Diumenge 20 de març. Vilafranca del Penedès. Ballada de sardanes del cicle d'hivern. A les 12 hores a la Rambla de Sant Francesc.
Diumenge 27 de març. Cambrils. Ballada de sardanes (assemblea anual Amics de la Sardana). A les 12 hores al passeig marítim (davant del club nàutic)

Dissabte 9 d'abril. Granollers. Teatre-Auditori. Concert SIMBIOSI MUSICAL. Amb la Banda Unió Musical de Tarragona i la cobla Reus Jove. Repertori simfònic. Estrenes. A les 18 hores.
Diumenge 10 d'abril. La Nou de Gaià. Aplec de la sardana. A les 12 i 17h. Jardins Municipals. Al matí, ballada amb la Reus Jove, a la tarda ballada amb la Cossetània.
Divendres 15 d'abril. Cambrils. A les 21 hores. Solemne processó del Sant Enterrament.
Dissabte 23 d'abril. El Catllar. plaça de l'U d'octubre (davant centre cultural) Ballada de sardanes (Diada de Sant Jordi) A les 13h. (horari confirmat)
Dissabte 23 d'abril. La Selva del Camp. Ballada de sardanes (Diada de Sant Jordi) A les 19:30h.
Diumenge 24 d'abril. Santa Coloma de Farners. Aplec de la sardana. Parc de Sant Salvador. Matí a les 11 h. Tarda a les 16 hores. Cobles Flama de Farners, Reus Jove i Baix Empordà.
 
 
 
 
No cal dir que ens agradarà compartir amb vosaltres 
alguna de les nostres actuacions 😉

 

Comentaris

Entrades populars