SUSPENSIONS PER LES RESOLUCIONS DEL PROCICAT I LES AFECTACIONS COVID-19 PER MESURES DE SEGURETAT I DISTÀNCIES

Amb molta tristesa us hem de comunicar una suspensió d'un extraordinari concert que estavem preparant des de feia molts mesos.

Les actuals circumstàncies de pandèmia no fan possible a nivell tècnic celebrar el concert. Confiem que amb la millora de la situació del covid, ben aviat l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet aposti per recuperar el projecte i es pugui tirar endavant cap a la primavera o l'estiu.

La nostra voluntat des de fa molts mesos era portar un espectacle de gran format a les festes de la Mare de Déu del Lledó tal com s'havia anunciat fa uns dies, però l'acte no es podia celebrar inicialment al Casal Cultural per l'aforament i les mesures de seguretat i de salut relacionades amb el COVID-19.

Tant de bo amb el bon temps es pugui trobar un emplaçament alternatiu que permeti l'estrena de LA POBLA DE MAFUMET EN DANSA

Demanem disculpes a totes les persones a les que els hagi ocasionat la cancel·lació. Esperem ben aviat poder tornar a estar a La Pobla de Mafumet i fer realitat l'espectacle que era estrena absoluta.

Gràcies a l'Ajuntament de La Pobla per fer realitat un projecte de gran format i els emplacem a la seva reprogramació a l'estiu.

 

 


Comentaris

Entrades populars