DIMECRES 2 DE FEBRER. SOLEMNE PROFESSÓ A VALLS. FESTES DE LA CANDELA. DECENNALS 2021+1

 



La Cobla Reus Jove acompanyarà musicalment a la Unió Anelles de la Flama en la solemne Professó de les festes de la Candela #festesdecennals2021 de #Valls

L'acte començarà a les 18h a l'església de Sant Joan. Serà el dimecres 2 de febrer de 2022 a la tarda, la cobla Reus Jove acompanyarà a l'entitat Unió Anelles de la Flama que participarà en la solemne professó votiva i general de les Festes Decennals de la Mare de Déu la Candela. 
 

 La bandera serà portada pel president de l’entitat i els expresidents com a cordonistes, amb la Cobla Reus Jove en l'apartat musical.
Tots els socis i sòcies que ho desitgin poden formar part d’aquest tram de la professó i es poden inscriure enviant un correu a uaf@uaf.cat. Els ciris es podran comprar a l’església de Sant Joan. 
 
 
📸 Bandera de la UAF a la professó de les Festes Decennals de 1981.
 
 
18 h. Des de l’Església Sant Joan. Solemne Professó general i votiva de la Mare de Déu de la Candela, presidida per la seva imatge. L’obre el seguici cerimonial amb el drac, el ball de diables, el bou tradicional, l’os amb els trabucaires, el basilisc, el ball de gitanes, els nans, els gegantons i gegants, el bou, el ball de vells, el ball dels cercolets, el de bastons, el ball de cavallets, la mulassa, el ball de la primera, la moixiganga, el lleó i els sonadors. El segueix la creu processional i els dos cirials per donar pas a les banderes de les entitats vallenques, per rigorós ordre invers d’antiguitat, col·locant-se en primer lloc les associacions civils i a continuació les religioses. També participen en la comitiva algunes formacions musicals com les integrades entre els socis i banderes del Centre de Lectura –Banda de Música de la Selva del Camp– i de la Unió Anelles de la Flama -Cobla Reus Jove-. L’àliga de la Ciutat amb els seus aligons precedeix els fidels amb els ciris, l’encenser i la imatge de la Mare de Déu en la carrossa ornamentada floralment, amb escorta de la Guàrdia d’Honors del cos de Mossos d’Esquadra, amb uniformitat de gala. L’acompanya l’afinada Banda de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, dirigida pel mestre Emili Serrano, amb una acurada selecció de marxes processionals, entre elles alguna dedicada a la nostra advocació candelera. En el tram final, participen la clerecia, l’Arquebisbe de Tarragona, la Corporació municipal i altres autoritats, així com la bandera de la Ciutat.
Dues imatges de la professó de les Festes Decennals de fa 10 anys

 
 

 

Comentaris

Entrades populars