DILLUNS 16 D'AGOST DE 2021. L'HOSPITALET DE L'INFANT

Concert amb la Cobla Reus Jove a L'Hospitalet de l'Infant el dilluns 16 d'agost a les 20 h.

Director convidat, Jordi León
Percussió de Jaume Yelo


 

L'any 2020 el Foment Cultural celebrava 35 anys, els gegants 30 anys però la situació de pandèmia no van permetre celebrar-ho.

Una ocasió tant especial per poder gaudir de la sardana "L'infant i la Reina" dedicada als gegants de l'Hospitalet de l'Infant fan que mereixi una celebració excepcional, i un concert que recull les músiques dels Gegants fent un repàs en forma de viatge musical a través de la nostra dansa nacional: la sardana; per gaudir del ric patrimoni artístic i musical amb el que comptem al nostre país.
I per arrodonir-ho, l'estrena de l'obra "EN PERE I LA BLANCA" ball dels gegants de L'Hospitalet per a cobla i percussió. Amb música original d'Ezequiel Molina que fou estrenada l'any 2004 i que ara es podrà escoltar en format simfònic amb la riquesa harmònica del nostre conjunt més autòcton i genuí: la cobla catalana amb la instrumentació per a cobla d'Eduard Sendra.

un concert de música per a cobla que gira a l'entorn dels gegants i la sardana. La fusió de dos elements de la nostra cultura tradicional i popular.


Entrada gratuïta i amb música molt interessant. Jo de vosaltres no me'l deixaria perdre! 😉

#hospitaletdelinfant #fomentcultural #concert #festamajor #ferdemúsic #tour2021reusjove #estrena #gegants #músicaperacobla #sardanes #balldegegants #geganters

Comentaris

Entrades populars