AGENDA SETEMBRE 2021

 

Molt bon dia sardanistes, premsa i amics!


Aquesta és l'agenda (a dia d'avui) prevista pel mes de setembre, però ja us avancem que encara hi ha diverses actuacions en "negociació" i que esperem ben aviat poder confirmar...

 

AGENDA SETEMBRE 2021

(Sempre que les autoritats i el covid19 ho permetin, i no es suspengui a última hora...)

 

Diumenge 5 de setembre. A les 12 hores. Les Borges Blanques. Concurs de colles sardanistes. Plaça de l’ 1 d’octubre


Diumenge 5 de setembre. Calella. Passeig Manuel Puigvert A les 19:30 hores. Ballada de sardanes

Dimarts 7 a la nit, festa major de les Borges del Camp. Processó des de l'ermita de la verge de la Riera fins a l'església. L’acte començarà a les 21 hores. Sortida de la verge des de l'ermita, tot seguit, els diables iniciaran la baixada fins arribar al poble. Nomenament de la mare de déu com a alcadessa d'honor (enguany hi ha canvi d’emplaçament de l’acte, que es farà a la plaça de la font). El cor parroquial i la cobla Reus Jove oferiran el cant de la Salve Regina de Josep Sancho Marraco a 3 veus i acompanyament orquestral d'un septet. A continuació, solemne processó pel carrers del poble, fins arribar a l’església.

Dimecres 8 de setembre. 12 hores. Les Borges del Camp. A l’interior de l'església de l’Assumpció, missa de festa major. Acompanyament musical de la missa major. Cants religiosos, interpretació de la missa de Lorenzo Perosi. Formació específica per a l’activitat.

Dimecres 8 de setembre. 18:30 hores. Les Borges del Camp. Processó pels carrers del poble. El cor parroquial i la cobla Reus Jove oferiran el cant de la Salve Regina de Josep Sancho Marraco a 3 veus i acompanyament orquestral d'un septet a la plaça de la font.

Divendres 10 de setembre.  Torredembarra. A les 18:30 hores. Ballada de sardanes. Plaça del Castell (davant l’ajuntament)

Dissabte 11 de setembre. Diada Nacional de Catalunya. Els Pallaresos. 12:30 hores. audició-concert. Lloc a determinar.

Dissabte 11 de setembre. Diada Nacional de Catalunya. L’Hospitalet de l’Infant. 18 hores. Ballada de sardanes. Plaça de Catalunya

Diumenge 12 de setembre. Bellpuig. concert de sardanes. Plaça de Ramon Folch. A les 12 del migdia lliurament del premi Estel, al president d'Òmnium Cultural, el sr. Jordi Cuixart, tot seguit, cant dels Segadors i concert de la cobla Reus Jove amb un selecte programa de sardanes.

Diumenge 19 de setembre. Reus. 55è Aplec Baix Camp, reconvertit en dos concerts de cobla. Al  Santuari de Misericòrdia. Matí a les 12h. concert de sardanes d'aplec i a la tarda a les 18 hores, concert de sardanes i obres per a cobla i percussió. Gratuït. Es seguiran totes les mesures de seguretat. Cobles: Jovenívola de Sabadell, Reus Jove i Contemporània.

Dijous 23 de setembre. Tarragona. Festa major de Santa Tecla. Ballada de sardanes al Parc de Saavedra Cal inscripció prèvia pel tema control d’aforament i mesures covid19. A les 19 hores.

Diumenge 26 de setembre. Constantí. Aplec de sardanes. A la tarda. Plaça de les escoles velles. Ballada de sardanes amb la reus jove (al matí actuarà la cobla Cossetània)

ACTUALMENT ENCARA TENIM PENDENTS DE CONFIRMACIÓ ELS HORARIS I LA NOSTRA PARTICIPACIÓ EN ELS ACTES (ADAPTATS A L'ACTUAL SITUACIÓ PER LA PANDÈMIA) DE LA FESTA MAJOR DE MISERICÒRDIA. Esperem confirmar en breu les actuacions del divendres 24 i dissabte 25 de setembre.

Us mantindrem informats i recordeu que podeu seguir la nostra actualitat a les xarxes socials instagram, facebook i twitter.


Salutacions cordials,

Cobla Reus Jove

#agendasetembre

 

Comentaris

Entrades populars