AGENDA SETEMBRE 2019

Benvolguts i benvolgudes amics/amigues; 

Tot seguit trobareu l'agenda d'activitats de la cobla Reus Jove pel mes de setembre, amb un paper destacat de les festes majors i la Diada Nacional de Catalunya.


SETEMBRE 2019:


Dilluns 2 de setembre. LES BORGES BLANQUES. Ballada de sardanes de festa major a les 12:30 hores. Jardins del Terrall.
Dissabte 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. A les 22:30 hores cant de la Salve Regina. Tot seguit, processó pels carrers del poble.
Diumenge 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. A les 12 hores. Missa de festa major a l’església parroquial. Acompanyament musical de la cobla reus jove.
Diumenge 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. A les 13:45 hores. A l’hort del Dasca. Ballada de sardanes de festa major
Diumenge 8 de setembre. CAPÇANES. A les 18 hores. Ballada de sardanes a la plaça de l’Ajuntament.
Diumenge 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. A les 18:30 hores cant de  vespres a l’església parroquial. Tot seguit, processó pels carrers del poble i en arribar a la plaça de la Font, Cant de la Salve Regina amb el cor parroquial i acompanyament musical de la cobla Reus Jove en formació de banda.  (Hi haurà simultàniament cobla i banda actuant a Capçanes i a les Borges del Camp respectivament)
Dimarts 10 de setembre. LA RIBA. Actes de la diada Nacional de Catalunya. Ballada de sardanes a les 18:30 hores. Plaça Major
Dimecres 11 de setembre. EL CATLLAR. La Torre d’en Guiu. Actes de la diada Nacional de Catalunya.  A les 11 hores Ofrena floral, i cant dels Segadors. Tot seguit, ballada de sardanes.
Dimecres 11 de setembre. L’HOSPITALET DE L’INFANT. Diada Nacional de Catalunya. Ballada de sardanes a les 18 hores. Plaça de Catalunya
Dissabte 14 de setembre. TARRAGONA. Festa privada familiar amb sardanes d’Adolf Pérez Bellés. Ballada de sardanes a les 12 hores. Restaurant Casa Miret (Rambla Nova 36) Acte privat
Dissabte 14 de setembre. AMPOSTA. Concert de sardanes i música per a cobla. A les 20 hores. Plaça Ramon Berenguer IV (coneguda popularment per la plaça del mercat)
Diumenge 15 de setembre. BELLPUIG. Aplec de sardanes. Matí a les 12 hores. Lloc: plaça Ramon Folch
Diumenge 21 de setembre. RIUDECANYES. Ballada de sardanes. Festa Major. A la tarda. Plaça del poble. A les 17:30 hores (horari pendent de confirmar).
Diumenge 22 de setembre. REUS. Aplec de sardanes. Santuari de Misericòrdia. Cobles Reus Jove i Jovenívola de Sabadell. a les 10.30 hores i a les 17 hores.
Dilluns 23 de setembre. TARRAGONA. Ballada de sardanes de festa major a les 20:30 hores. Rambla Nova
Dimarts 24 de setembre. REUS. Plaça del Mercadal i carrers del centre. Cercavila amb l’Àliga de Reus.
Dimecres 25 de setembre. REUS. Plaça de la Pastoreta i Passeig de Misericòrdia. A les 12 hores. Cercavila amb l’Àliga de Reus.
A la tarda a les 17 hores, balls del seguici festiu i a les 19.30 hores solemne ball curt i ofrena a la Verge de Misericòrdia a l’interior del Santuari.
Divendres 27 de setembre. VANDELLÒS. Ballada de sardanes de festa major a les 13 hores. Plaça Doctor Gil Vernet
Dissabte 28 de setembre. LA BISBAL D’EMPORDÀ. Cercavila amb l’Àliga de Reus. Celebració dels 400 anys de l’àliga de la Bisbal. Hi haurà diverses àligues d’arreu de Catalunya. Tarda (horaris pendents)

Diumenge 29 de setembre. CONSTANTÍ. Aplec de sardanes. Escoles Velles. Cobles Reus Jove i Ciutat de Terrassa (només a la tarda). a les 12 hores i a les 16:30 hores.

Comentaris

Entrades populars