AGENDA JUNY 2019


Tot seguit trobareu l'agenda d'activitats de la cobla Reus Jove amb un paper destacat els aplecs sardanistes i les actuacions a Reus en motiu de la nostra festa major de Sant Pere.
JUNY 2019:

Divendres 31 de maig, Dissabte 1 de juny, Diumenge 2 de juny i Dilluns 3 de juny una delegació de músics actuals i ex-músics de la cobla Reus Jove, junt amb algun reforç d'altres cobles, es desplaçaran a Holanda, per acompanyar amb la cobla a l'Àliga de Reus, en el festival de la ciutat de MAASTRICHT (Països Baixos) "Twee heren, een Bas"

La resta de titulars de la cobla (majoritàriament per assumptes laborals, no podrem viatjar a Holanda i completarem el nostre calendari habitual, amb les actuacions ja previstes de cada primer cap de setmana de juny)
Dissabte 1 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes. Dues ballades. tarda 18:30 i nit  22:30 h.
Diumenge 2 de juny. BRÀFIM. APLEC de primavera i Fira de la cirera. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto.
Diumenge 9 de juny. LA JUNCOSA DEL MONTMELL. Àrea recreativa forestal del Montmell. Audició de 3 sardanes de set tirades i tot seguit, concert vermut.  A partir de les 12:30 hores.
Diumenge 9 de juny. ALTAFULLA. Aplec. Parc del Comunidor. Ballada doble a la tarda amb les cobles Reus Jove i Principal de Tarragona. A partir de les 16 hores. 

Dissabte 15 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Tarda i nit  2 ballades i balls vuitcentistes

Diumenge 16 de juny. MONTBLANC. Plaça Major. A les 12 hores. Ballada de sardanes en motiu del Dia Universal de la Sardana. 
Diumenge 16 de juny. REUS. Plaça de la Llibertat. A les 19 hores. Concurs de colles sardanistes vàlid pel campionat de colles veteranes de Catalunya i campionat territorial.
Diumenge 23 de juny. REUS. Processó de corpus. tarda. 18 hores baixada des de l'ajuntament fins a l'església de Sant Pere. A les 19.30 hores, solemne ball curt davant de la porta de la Prioral de Sant Pere. Tot seguit, acompanyament musical amb la cobla de l'Àliga de Reus pels carrers del casc antic, al final de l'acte, ballada de gegants i àliga a la Plaça del Mercadal.

Dijous 27 de juny. REUS. Ballada de sardanes (festa major). Plaça Prim. 19:00 h. 
Divendres 28 de juny. REUS. Acompanyament de l’àliga de Reus per festa major. Cercavila pels carrers i places de Reus. Sortida des de l'Ajuntament a les 9 del matí. A la tarda, sortida des de l'ajuntament. a les 17 hores, i a les 20 hores  inici de les solemnes completes. Davant la porta de l'Ajuntament, solemne ball curt de l'àliga davant de les autoritats. Processó i cercavila (fins a les 23h.)
Dissabte 29 de juny.  REUS. Acompanyament de l’àliga de Reus per festa major. solemne baixada a ofici A les 17.30 hores des de l'ajuntament. A les 19.30 hores solemne ball curt davant la prioral en honor al patró Sant Pere. Tot seguit, processó de festa major pel casc antic. Tronada, baixada a Sant Pere i les últimes ballades de la festa major!

AVANÇ DE L'AGENDA PREVISTA PELS MESOS DE JULIOL I AGOST DE 2019:

Divendres 12 de juliolVILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22 h. Parc Tívoli. ballada del cicle d’estiu. 
Dissabte 13 de juliolEL PLA DE SANTA MARIA. Aplec de sardanes. tarda 18:30 h. Nit a les 23 hores. NOU EMPLAÇAMENT: Recinte de La Fàbrica. Serà amb la Cobla Reus Jove.
Diumenge 14 de juliolLA MUSSARA. Aplec de sardanes. Matí i tarda. Cobla Reus Jove. A les 11:45 h i 17h. Davant del refugi de la Mussara. 
Dimarts 16 de juliolCAMBRILS. Ballada de sardanes a les 20 hores. Plaça del Pòsit. Actes de celebració de la festa de la Mare de Déu del Carme.
Divendres 19 de juliolTARRAGONA. Ballada de sardanes cicle d'estiu. A les 21 hores. Rambla Nova de Tarragona, davant el monument a la sardana. 
Dissabte 20 de juliolL’HOSPITALET DE L’INFANT. Aplec de sardanes. Ballada a les 19:30 hores. Plaça coll de Balaguer. Cobla Reus Jove a la tarda, a la nit cobla Ciutat de Cornellà.
Dimecres 24 de juliol. TIANA. Ballada de sardanes FESTIVAL DE COBLES I COMPOSITORS. Cicle de 4 setmanes, cada setmana dedicada a un compositor diferent. En aquesta ocasió, amb molta satisfacció la cobla Reus Jove us anuncia que ha estat convidada a participar en aquest prestigiós cicle musical de sardanes, amb una selecta audició de sardanes del nostre representant i contrabaixista, n'Eduard Sendra Nogués del qui oferirem 9 sardanes de la seva producció sardanista.
Dissabte 27 de juliolTORREDEMBARRA. Aplec de sardanes. plaça Josep Valls Ibern (tocant a la platja i passeig marítim). A les 19 hores cobla Reus Jove. Després de sopar, a les 22:45 h. actuarà la cobla Principal de Tarragona.
anul·lada unilateralment per l'organització. no serem al Vendrell el Diumenge 28 de juliol on teníem previst oferir una ballada.

Dissabte 3 d'agost. MÓRA D'EBRE. Aplec de sardanes a la plaça de Baix. Cobles Reus Jove i Vents de Riella. A les 19 hores (tarda) i a les 22:30 hores.

Diumenge 4 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.
Diumenge 4 d'agostEL VENDRELL. Ballada de sardanes. 19:30 hores. La Rambla. ballada del cicle d'estiu.
Dissabte 10 d'agost. BOTARELL. 12 hores. Plaça de l'església. Processó i Ballada de sardanes de festa major.
Dissabte 10 d'agost. SALOU. Passeig Jaume I, a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus). Acte inclós en les Nits Daurades de Salou.
Dijous 15 d'agost. VALLMOLL. 13 hores. Ballada de sardanes de festa major.
Dimecres 15 d'agost. EL VENDRELL. Ballada de sardanes a les 19:30 hores. Lloc: La Rambla.
Divendres 16 d'agost. L'HOSPITALET DE L'INFANT. Ballada de sardanes. 19 h. Plaça coll de Balaguer. ballada de festa major. 
Divendres 16 d'agost. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22 h. Parc Tívoli. ballada del cicle d’estiu. 
Dilluns 19 d'agost. TARRAGONA. Ballada de sardanes de festa major a les 21 hores. Rambla Nova

Dissabte 24 d'agost. EL MASROIG. Processó i ballada de sardanes, jotes i balls vuitcentistes. Festa Major de Sant Bartomeu. a les 11.30 h. processó. tot seguit sardanes i ballada de jotes i balls viutcentistes. 

Dissabte 24 d'agost. CAMBRILS. A les 18:30h. Nit a les 22.30 hores. Aplec de sardanes. Lloc: Parc del Pescador. Cobles Reus Jove i la Principal de Tarragona.
Diumenge 25 d'agost. CALELLA. A les 19 hores. Doble ballada de sardanes al passeig Manuel Puigvert. Cobles Principal del Llobregat i Reus Jove. Cicle de ballades d'estiu.

Hi ha diverses actuacions actualment en negociació, encara pendents de confirmació. Tan aviat com siguin oficials, us ho farem saber.


Salutacions cordials,

Comentaris

Entrades populars