DIUMENGE 24 DE FEBRER. CONCERT "MÚSIQUES D'ARREU DELS PAÏSOS CATALANS"


El diumenge 24 de febrer a les 18.30 hores al Teatre Bartrina de Reus us oferirem el concert anual d'aniversari de la cobla. 

Us presentem un nou concert que hem titulat 
MÚSIQUES D'ARREU DELS PAÏSOS CATALANS. De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. 


Breu sinopsi:

Els límits dels Països Catalans estan formats pel domini lingüístic català en les seves diferents variants dialectals. En aquest sentit, la dita popular defineix els Països Catalans «de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó».
                                                                 

En aquest concert emprendrem un viatge musical per tots els territoris de nord a sud i d’est a oest dels Països Catalans per les seves músiques i les seves tradicions tot passant per la sardana, la jota, els balls i danses tradicionals dels diferents territoris o les melodies tradicionals i populars dels Països Catalans.

Venda d'entrades (8€) al web https://www.4tickets.es/Bartrina/public/janto/main.php# i a les taquilles del teatre en els seus horaris habituals.

PRIMERA PART:
1.     MUNTANYES DEL CANIGÓ (CANÇÓ POPULAR CATALANA) – NARCÍS PAULÍS I VILA (de la suite Catalanesques)
2.     DE SALSES A GUARDAMAR (SARDANA) – MAX HAVART I MACOU 
3.     ANDORRANA (SARDANA) – JOAN ROURE I JANÉ
4.     CANTS DE MALLORCA (SARDANA) – FRANCESC PUJOL I PONS 
5.     ES JALEO MENORQUÍ (JOTA) – ARRANJAMENT PER A COBLA D’EN JESÚS VENTURA I BARNET

SEGONA PART:

1.     LO CANT DEL VALENCIÀ (PASDOBLE) – PERE SOSA I LÓPEZ. ARRANJAMENT PER A COBLA DE FRANCESC GREGORI I PONS.
2.   RAPSÒDIA VALENCIANA (RAPSÒDIA PER A COBLA) – MANUEL PENELLA. ARRANJAMENT PER A COBLA DE MANEL OLTRA I FERRER.
3.     LA MUIXERANGA D’ALGEMESÍ + La Balanguera [himne de Mallorca] + Ball de l’Àliga de Berga + Aquelles muntanyes [himne de la Vall d’Aran] (OBRA LLIURE PER A COBLA, TUBA I PERCUSSIÓ) – ARRANJAMENT D’EN XAVIER GUITÓ I GASSIOT.
4.     LA DANSADA DE GANDESA (JOTA) – RECOPILACIÓ D’EN TOMÀS GIL I MEMBRADO. REVISIÓ I ARRANJAMENT PER A COBLA D’EN JESÚS VENTURA I BARNET
5.     PERFUM MEDITERRANI (SARDANA) – FRANCESC CASSÚ I JORDI 

Us animem a que vingueu a celebrar un any més, el nostre tradicional concert. Farem el comiat als músics que deixen la cobla i us presentarem a les noves incorporacions per a la nova temporada que comença tot just per carnaval.



El concert de la Cobla Reus Jove anirà sota la direcció musical del mestre Francesc Gregori. També comptarem amb la col·laboració del percussionista Marc Vall. 


US HI ESPEREM!!!

Comentaris

Entrades populars