AGENDA NOVEMBRE 2018

Benvolguts amics i amigues:

Us fem arribar, actualitzada, la nostra agenda pel mes de novembre

Dissabte 10 de novembre. TORREDEMBARRA. Ballada de sardanes a les 18 hores. plaça de mossèn Joaquim Boronat.


Diumenge 11 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes en motiu de la Diada del Soci i celebració del centenari de Ricard Viladesau. A les 12 del migdia a l'esglesia de Santa Maria missa del sardanista amb l'interpretació d'una sardana de Ricard Viladesau com a ofrena, ballada per nens i nenes que han aprés a ballar la sardana i per la colla sardanista recent formada a Vilafranca. Tot seguit, a les 13hores (en finalitzar la missa) ballada a la plaça de Jaume I i en acabar l'acte, petit refrigeri per a tots els assistents 

Dissabte 24 de novembre. RIUDOMS. Acompanyament d'autoritats a les 11:30 hores, i Ballada de sardanes després de missa. Cap a les 13 hores (aprox.). Festes del Beat Bonaventura. 

(actuaran simultàniament dues cobles Reus Jove, formades per músics i ex-músics o amics col·laboradors, el mateix dia)

Dissabte 24 de novembre. LA RIBA. Ballada de sardanes de festa major en honor a Sant Andreu. al Casal Ribetà a les 13h. al finalitzar l'acte hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.

Avanç de programació desembre:

Dissabte 15 de desembre. TORREDEMBARRA. Ballada de sardanes a les 17 hores. plaça de mossèn Joaquim Boronat. Faran cagar el tió per a tots els infants.

Diumenge 16 de desembre. REUS. Plaça de les Peixateries Velles. Ballada de sardanes en motiu de la Diada del Soci del Patronat Sardanista de Reus. a les 12 hores. 
Nota: hi ha actuacions en negociació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

Aprofitem per a saludar-vos molt cordialment, i esperem que ens vulgueu venir a veure, escoltar i/o ballar sardanes en alguna de les nostres actuacions.

Comentaris

Entrades populars