AGENDA OCTUBRE 2018

Benvolguts amics i amigues:

Us fem arribar, actualitzada, la nostra agenda pel mes d'octubre de 2018

 
Dissabte 6 d’octubre. MONTBLANC. Convent i Santuari de la Serra. (plaça de la Serra 1) A les 19 hores. Concert de coral i cobla, dins dels actes de la Capital de la Sardana de Montblanc 2018. Amb la participació de la coral Flor de Lis de Montblanc. 
Diumenge 7 d’octubre. SALOU. Aplec de sardanes. Plaça davant de Teatre Auditori de Salou (i Ajuntament). Matí i Tarda: A les 10:30  hores cobla Maricel, a les 12 sardana de conjunt i tot seguit, cobla Reus Jove. A les 16:30 hores. Cobla Sabadell. Sardanes de 7 tirades.

Diumenge 7 doctubreREUS. TEATRE BRÀVIUM. Concert de cloenda dels Actes del 20è aniversari de la cobla Reus Jove. a les 19 hores. (hi haurà 4 estrenes) es poden reservar les entrades al web http://www.braviumteatre.com/events/cobla-reus-jove-20-roses-per-a-la-reus-jove/

Dissabte 20 d’octubre. TORREDEMBARRA. A les 12 hores, a la Plaça de mossèn Joaquim Boronat. Ballada de sardanes, actes de commemoració dels 50 anys de l’Agrupació Sardanista L’Antina de Torredembarra.
Al migdia, dinar commemoratiu dels 50 anys de l’Antina. Després de dinar continúen els actes.
Dissabte 20 d’octubre. TORREDEMBARRA. Lloc: Casal (Carrer de la Capella 6) Café concert després de dinar, i final de festa amb balls vuitcentistes. Actes de commemoració dels 50 anys de l’Agrupació Sardanista L’Antina de Torredembarra. Hi haurà l'estrena d'una sardana per celebrar les noces d'or de l'entitat.
Diumenge 21 d’octubre. CUBELLES. ballada de sardanes a les 12 hores. Plaça de la Vila
Diumenge 21 d’octubre. L’HOSPITALET DEL LLOBREGAT Aplec de sardanes. Matí i Tarda: A les 11 i a les 15:30 hores. Plaça de l’Ajuntament. Cobles Flama de Farners, Maricel i Reus Jove


Avanç de programació novembre:
Dissabte 10 de novembre. TORREDEMBARRA. Ballada de sardanes a les 18 hores. plaça de mossèn Joaquim Boronat.

Diumenge 11 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes en motiu de la Diada del Soci i celebració del centenari de Ricard Viladesau. A les 12 del migdia a l'esglesia de Santa Maria missa del sardanista amb l'interpretació d'una sardana de Ricard Viladesau com a ofrena, ballada per nens i nenes que han aprés a ballar la sardana i per la colla sardanista recent formada a Vilafranca. Tot seguit, a les 13hores (en finalitzar la missa) ballada a la plaça de Jaume I i en acabar l'acte, petit refrigeri per a tots els assistents 

Dissabte 24 de novembre. RIUDOMS. Acompanyament d'autoritats i Ballada de sardanes després de missa. a les 13 hores (aprox.). Festes del Beat.
(actuaran simultàniament dues cobles Reus Jove, formades per músics i ex-músics o amics col·laboradors, el mateix dia)
Dissabte 24 de novembre. LA RIBA. Ballada de sardanes de festa major en honor a Sant Andreu. al Casal Ribetà a les 13h. al finalitzar l'acte hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.


 Nota: hi ha actuacions en negociació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

Aprofitem per a saludar-vos molt cordialment, i esperem que ens vulgueu venir a veure, escoltar i/o ballar sardanes en alguna de les nostres actuacions.

Comentaris

Entrades populars