AGENDA FEBRER 2018

Tot seguit us deixem amb l'agenda d'activitats previstes per al mes de febrer de 2018, que com ve sent habitual en aquesta època de l'any, és força reduïda.


FEBRER 2018:

Diumenge 4 de febrer de 2018. EL MASNOU. Plaça d'Ocata. A les 12 hores. Ballada de sardanes.




Diumenge 4 de febrer de 2018. FIGUERES.  Auditori dels Caputxins. A les 18 hores. CONCERT FIGUERES EN GALA. Gran concert per cloure els actes del bicentenari del naixement de Pep Ventura i dins dels actes de la Capital de la Sardana.  Hi haurà estrenes i obres que fa molts anys que no s'interpreten. 
Intèrprets: Cobla Reus Jove. 
Director: Francesc Gregori.
Presentador: Jordi Saura.


Diumenge 18 de febrer. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Sant Francesc. Cicle d’hivern





AVANÇ DE PROGRAMACIÓ MARÇ A JUNY 2018:

Diumenge 11 de març. CAMBRILS. Ballada de sardanes a les 12h. Mollet del Rec (davant club nàutic de Cambrils) [alerta, aquesta ballada es va anunciar inicialment pel dia 18 però finalment, s'avança una setmana i serà el dia 11]


Diumenge 11 de març. REUS. Teatre Bartrina. a les 18 hores. Dins del cicle Reus a 4bandes, per celebrar que la Banda Simfònica de Reus celebra deu anys des de la seva fundació i la cobla Reus Jove en fa vint.  Concert que hem titulat "DE REUS AL MÓN: Música simfònica catalana"


Oferirem un concert on s’interpretaran a la primera part, obres i sardanes per a cobla en solitari, la banda també oferirà una part del concert en solitari, i el plat fort serà a la segona part, on podrem escoltar un repertori per a banda i cobla fusionats, i conjuntament oferirem un programa de gran bellesa instrumental i de gran qualitat musical.  Comptarem amb el mestre Jordi León, com a director convidat de la banda i de la cobla, i amb l'estrena d'una obra per a banda i cobla. Es podran escoltar obres de Ros Marbà, León, Serra, Asins Arbó, Garreta, Sendra, Morera, Oltra i Viladesau. 

Diumenge 25 de març. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. 12 migdia. Ballada de sardanes. Rambla Sant Francesc. Cicle d’hivern

Divendres 30 de marçCAMBRILS. Processó del divendres sant. a les 21 hores. plaça de l'església de Santa Maria (a dalt al poble).


Diumenge 8 d'abril. LA NOU DE GAIÀ. Aplec de sardanes. Jardins del Cercat. Cobles Reus Jove i Cossetània. matí i tarda.

Diumenge 22 d'abril. SANTA COLOMA DE FARNERS. Aplec de sardanes. parc de sant Salvador. matí a les 11 h. tarda 16:30h. cobles Flama de Farners, Reus Jove i Baix Empordà.

Dissabte 12 de maig.  ALCANAR.  Centre Cívic al matí hi haurà ballada de sardanes horari a determinar i també l'actuació de la banda de música d'Alcanar)

Dissabte 12 de maig.  ALCANAR.  Centre Cívic a les 17.30 hores. CONCERT DE LA GALA FINAL DE LA SARDANA DE L’ANY amb les cobles Marinada, Reus Jove i Ciutat de Girona.(al matí hi haurà ballada de sardanes horari a determinar)

Diumenge 13 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. matí a les 11 h. i tarda 16h. Parc de la sardana. 3 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove

Diumenge 27 de maig. EL MORELL. Aplec de sardanes. Cobles REUS JOVE (matí i tarda), MARICEL (matí) i una altre cobla per la tarda. 

Dissabte 2 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes. 2 ballades. tarda 18:30 h (plaça Drs. Gil Vernet) i nit  22:30 h. (al pavelló)

Diumenge 3 de juny. BRÀFIM. Aplec de sardanes. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto.

Diumenge 3 de juny. REUS. Processó de corpus. 19:30 h. Acompanyament musical de l'Àliga de Reus en formació de cobla.

Dissabte 9 de juny. PALAMÓS. Concurs de colles sardanistes. A les 22h. Moll Vell.

Dissabte 16 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. dues ballades i balls vuitcentistes

Diumenge 17 de juny. REUS. Plaça de la Llibertat. A les 19 hores. Concurs de colles sardanistes. 

Nota: hi ha diverses actuacions en negocació. N'informarem puntualment quan siguin oficials.

Comentaris

Entrades populars