DIUMENGE 10 DE SETEMBRE. BALLADA DE SARDANES A RODA DE BERÀ


Diumenge 10 de setembre la cobla Reus Jove serà present a partir de les 19.30 hores, a Roda de Berà, per tal d'oferir una ballada de sardanes en motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de la Sardana. (a escassos metres de la plaça dels Pins i el carrer sant Isidre)
La plaça de la Sardana i el monument (Roda de Berà)
Serà amb una extraordinària ballada de sardanes pel sistema de set tirades, organitzada per l'Ajuntament de Roda de Berà i amb la participació del Grup Sardanista de Roda de Berà.

Estem molt contents de poder tornar a Roda de Berà i oferir el bo i millor del nostre repertori. Concretament oferirem nou sardanes totes elles de qualitat i força balladores, amb algunes sardanes actuals i altres més antigues:

1. LLAC ENCANTAT – MANEL SADERRA I PUIGFERRER
2. ELS ROSSINYOLETS DE L’ÀVIA – LLUÍS PUJALS I CARRETEROla cobla reus jove amb els rossinyolets de l'àvia (en miquel i la Mireia pareta) que són els dos joves als qui va dedicada aquesta sardana. eLS VAM TENIR TOCANT AMB LA COBLA REUS JOVE A LA BALLADA DEL 4 D'AGOST A SILS, I ELS VAM CONVIDAR A PUJAR A TOCAR LA SEVA SARDANA I EL REPICÓ FINAL. AQUÍ EN TENIU EL VÍDEO


3. juntes les mans – CONRAD SALÓ I RAMELL
4. la sardana de l’esport – eduard sendra i nogués
5. COLLES DE BARCELONA – DANIEL GASULLA I PORTA
6. El golfet Ricard Viladesau I CANER
7. ELS TRES CASTELLS – FRANCESC MAS I ROS 
8. EL PALAU DE LA FOSCA – PITU CHAMORRO I RAMOS
9. OR PER SABADELL – JOAN-JORDI BEUMALA I SAMPONS

Per cloure la ballada, després del repicó, interpretarem ELS SEGADORS, l'Himne  Nacional de CATALUNYA.

Us convidem a venir a gaudir d'una magnífica ballada de sardanes. 

NO HI FALTEU!

Comentaris