AGENDA GENER 2017

Tot seguit us deixem amb l'agenda d'activitats previstes per al mes de gener de 2017, que com ve sent habitual en aquesta època de l'any, és força reduïda.


GENER 2017: 

Dijous 5 de gener. REUS. Des del passeig Mata, passant pels principals carrers de la ciutat, i fins arribar a l'ajuntament (plaça Mercadal). Cavalcada de Reis.


Diumenge 15 de gener. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. A les 12 del migdia, Rambla de Sant Francesc. Ballada de sardanes, cicle d'hivern.

Diumenge 29 de gener. REUS. A les 18.30 hores. BRÀVIUM TEATRE. Concert "ENTRE AMICS". Entrades a les taquilles o a la web del teatre al simbòlic preu de cinc euros. 
Un concert amb 5 estrenes de sardanes i amb la recuperació de músiques inèdites i sardanes retrobades. El denominador comú de tot el concert serà l'amistat i els llaços de relació entre la cobla, els compositors i els destinataris de les composicions interpretades.

Hi haurà obres dels autors Albert Sanahuja, Antoni Planàs, Maria Mercè Navarro, Francesc Rius, Ramon Rosell i Josep Maria Baiges.

i s'estrenaran fins a 5 noves composicions dels autors: Joan Andreu, Alfred Abad, Joan Moliner, Marcel Artiaga i Josep Casanovas (instrumentada per a cobla per l'Eduard Sendra) 

Us reservem encara alguna sorpresa que no desvetllem.


Si vols descobrir noves músiques relacionades amb la nostra ciutat i conèixer noves composicions que s’estrenaran en primícia mundial al Bràvium Teatre, no et pots perdre aquest magnífic programa que estem preparant.
Anima’t i vine a descobrir noves músiques del Món de Reus, la seva gent, les seves entitats i el seu patrimoni cultural i musical. 

Nota: hi ha alguna actuació en negociació. si es confirma us n'informarem puntualment.

Comentaris

Entrades populars