DISSABTE 26 DE NOVEMBRE. LA RIBA. BALLADA DE SARDANESEl dissabte 26 de novembre a les 12:30 del migdia serem a la població de la Riba (Alt Camp) on oferirem una ballada de festa major.


Vista general del poble de la Riba (l'Alt Camp)

L'acte es celebrarà al Casal Ribetà (carrer Pagès número 14), amb el que garantirem no passar fred (local amb calefacció) i evitar pluges o altres inclemències meteorològiques adverses.

Les sardanes interpretades seran de set tirades. Procurarem oferir-vos un bon repertori, amb sardanes ben maques i balladores. En acabar la ballada hi haurà un aperitiu popular per a tots els assistents.

Us hi esperem trobar, i que gaudiu d'una de les últimes oportunitats per ballar sardanes aquest any.

No hi falteu!


El programa d'actes oficial de l'Ajuntament per aquell matí és el següent:

DISSABTE 26 DE NOVEMBRE
A les 08:30 h MATINES a càrrec dels grallers dels Amics de La Riba
A les 10:30 h a la Plaça Major ESMORZAR de coca amb xocolata, pels participants del concurs de dibuix, gentilesa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de La Riba..
Seguidament, a la Plaça Major CONCURS DE DIBUIX, els participants faran l’entrega dels dibuixos a la regidora de Cultura, Soraya González durant la ballada de sardanes al Casal Ribetà. ( Hi haurà un obsequi per a tots els participants ). Col·labora: Quelcom Serveis.
A les 12:30 h al Casal Ribetà BALLADA de SARDANES a càrrec de la Cobla Reus Jove. En acabar aperitiu popular. 

Comentaris