DISSABTE 22 D'OCTUBRE. BANYOLES. FESTES DE SANT MARTIRIÀ. COMPETÈNCIA DE COBLES JOVES

Després d'uns quants dies de vacances per agafar forces i reposar després d'un estiu força intens i carregat d'actuacions, tornarem a l'activitat musical amb una data assenyalada del nostre calendari. 
Serà el dissabte 22 d'octubre a BANYOLES. Actuarem a la Plaça Major a les 17 hores en motiu de la Festa de Sant Martirià, en l'acte anomenat Competència de cobles joves, on compartirem escenari amb els companys de les cobles Bisbal Jove, Flama de Farners, Mil·lenària. No cal dir que estem molt orgullosos de ser seleccionats per un acte d'aquestes característiques, i del qual ja hi hem estat convidats en quatre ocasions en 18 anys de vida de la nostra cobla.

L'acte consta de cinc rondes que cada cobla va fent correlativament, tot presentat degudament per la megafonia. consta d'una primera ronda de sardana de concert, una segona ronda de sardana balladora de plaça, una tercera ronda amb sardanes obligades (o de lluïment), una quarta ronda amb sardanes populars i conegudes, i una cinquena ronda on dues cobles de forma conjunta oferiran dos ballables, i les altres dues cobles, dos balls vuitcentistes per cloure la festa, abans d'anar a sopar.


El calendari d'actes serà molt intens i us en posem el programa sencer tot seguit:


Les millors cobles i orquestres del nostre país compartirem cartell en un sol cap de setmana de festa major a Banyoles: 

Us convidem a visitar Banyoles i gaudir d'un cap de setmana batejat com "la festa major de la Sardana". 

US HI ESPEREM!!!

Comentaris

Entrades populars