DIJOUS 23 D'ABRIL. SANTJORDI. PRESENTACIÓ DE LA COLLA ROSES DE TARDOR A RIUDOMS

Per cloure la Diada de Sant Jordi ens desplaçarem cap a Riudoms, on a partir de les 20 hores, a la plaça de l'església es durà a terme una ballada de sardanes molt especial.
En aquest acte a part de ballar sardanes per tot el públic assistent, tindrem el goig de participar en la presentació oficial de la colla sardanista Roses de Tardor de la població de Riudoms.
Aquesta colla, ja fa un temps que funcionava de forma puntual, i ara han fet el pas per constituïr-se en associació i fer la seva presentació oficial, així com la confecció d'un nou vestuari.


La colla Roses de Tardor, en primer terme, ballant al so de la cobla Reus Jove el 8 de març de 2014.

La cobla Reus Jove ja va tenir l'honor de rebre la col·laboració de la colla en un concert ofert el 8 de març de 2014 on varen ballar una sardana. (foto que us adjuntem tot seguit, i també ens varem fer una foto de germanor tots plegats, junt amb la colla sardanista i la coral de Riudoms)

cobla, colla sardanista i coral (foto de germanor) al teatre del Casal Riudomenc
L'acte començarà amb els parlaments i la presentació de la colla, i després hi haurà sardanes obertes a tot el públic assistent.
El programa que es podrà ballar i escoltar, será el següent:


Presentació de la colla ROSES DE TARDOR de Riudoms:
1) MOLT MÉS LLUNY… ALFRED ABAD I GASCON (de 5 tirades)
2) COLLA ROCA – JORDI LEÓN I ROYO (de 7 tirades) Ballada per tots els socis fundadors de la colla i persones que han format part de la colla.

sardanes per a tot el públic: (de 7 tirades)
3) JOLIUA PARELLA  JOSEP COLL I FERRANDO
4) SET BARRIS EN FESTA –  CARLES SANTIAGO I ROIG
5) NIT ESTEL·LADA – JOSEP SADERRA I PUIGFERRER
6) VENTS DE CARROIG – JAUME BONATERRA I DABAU
7) DESTAPEM ELS 60 - JOAN JORDI BEUMALA I SAMPONS
8) L’ERMITA DELS ÀNGELS PAU MARONS

9) els de la capa negra (sardana curta) – autor anònim. múSICA DEL SEGLE XIX

No cal dir, que és una Excel·lent noticia que s'incorpori una nova entitat sardanista i una nova colla per tal de difondre la nostra estimada dansa, la més bella de les que es fan i es desfan.
Us convidem a que vingueu tots a Riudoms, per donar suport a aquesta iniciativa, i de pas pugueu ballar sardanes en una jornada com la Diada de Sant Jordi.

NO HI FALTEU!!!

Comentaris

Entrades populars