NO HI FALTEU! AQUEST DISSABTE TOTS AL TEATRE BARTRINA DE REUS

 
Benvolguts amics!
 
Us recordem que aquest proper dissabte 7 de febrer ens trobareu al teatre Bartrina de la nostra ciutat, oferint el concert CLÀSSICS UNIVERSALS

Aquest concert, l'organitza anualment des de 1998 la cobla Reus Jove.
És el concert de final de temporada, on també s'aprofita per a donar comiat als músics que no continuen la següent temporada (com segurament ja sabreu, els músics anem per carnavals i no per anys naturals).
 
Cada any des de la nostra formació hem procurat oferir el bo i millor del nostre repertori, i aportant programacions arriscades i compromeses.
 
Breu sinopsi:
Us heu plantejat mai com poden sonar els grans clàssics universals de la música amb el so genuïnament autòcton català de la cobla?
Repassarem els grans compositors clàssics, des del Carmen de Bizet a la flauta màgica de Mozart, passant per Borne, Grieg o Levy. Sense descuidar els autors catalans, amb el compositor degà de la música per a cobla, el mestre Manel Oltra que el dia 8 de febrer celebrarà 93 anys.
També tindrem un record per a la música del món del cinema amb les músiques d'Ennio Morricone i Nino Rota.Quan?  Dissabte 7 de febrer 2015.
quina hora? A les 19 hores
On es farà? Teatre Bartrina de Reus


Les Entrades es poden adquirir pel preu de 5 euros, a les taquilles i per internet al següent enllaç:   https://www.4tickets.es/Bartrina/public/janto/main.php…Concert de la cobla Reus Jove sota la direcció d'en Francesc Gregori i Pons.
Francesc Gregori, director

S'interpretaran obres per a cobla interpretant música clàssica d'autors de reconegut prestigi internacionalEs comptarà amb diversos solistes:
Trompeta Piccolo: Carles Martí;
 

Carles Martí, trompeta

Clarinets: Marina Garcia de Mateos i Laura Garcia de Mateos

Flauta travessera: Aleix Vaqué;
Aleix Vaqué, flauta travessera

Trompeta: Jordi Gil;
Jordi Gil, trompeta

Percussió clàssica:
 
Xavi de la Salud

Xavi de la Salud

Gerard Masip
Gerard Masip
 
 
Que podreu escoltar?
Música per a cobla amb solistes convidats

A la primera part:

1) LA MANSIÓ DEL REI DE LA MUNTANYA (fragment musical de la Suite número 1 de Peer Gynt) - Música original de Edvard Grieg (1843-1907). Arranjament per a cobla i percussió de Josep Maria Bernat

2) LA REINA DE LA NIT (Ària de l'òpera La flauta màgica) - Música original de Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791). Transcripció per a cobla de Lluc Vizentini.
Trompeta piccolo solista: Carles Martí

3) FANTAISIE BRILLANT SUR CARMEN (fantasia) - Música original de François Borne (1840-1920) inspirada sobre temes de l'òpera Carmen de Bizet - Arranjament d'Eduard Sendra per a flauta travessera solista, cobla ampliada amb clarinets i percussió. [Estrena per a cobla]. Flauta solista: Aleix Vaqué

i a la segona part: música per a cobla amb solistes convidats i músiques de cinema.

1) SUITE PRIMÀRIA PER A COBLA, DOS CLARINETS I PERCUSSIÓ - Música original de Manel Oltra i Ferrer (1922)
Clarinets solistes: Marina Garcia de Mateos i Laura Garcia de Mateos

2) GRAND RUSSIAN FANTASY (fantasia) - Música original de Jules Levy. (1838-1903). Arranjament per a trompeta solista, cobla ampliada i percussió d'Eduard Sendra. [Estrena per a cobla]. Trompeta solista: Jordi Gil

3) RECORDS D'AMARCORD - Música original de Nino Rota (1911-1979). Arranjaments per a cobla, saxo tenor i bateria d'Esteve Molero i Olivella. Saxo tenor solista: Josep Secanell

4) MOMENT FOR MORRICONNE - Música original d'Ennio Morriconne (1928) Arranjament per a cobla i percussió d'Eduard Sendra. [Estrena per a cobla].

No cal dir que si sou melòmans de la bona música, i us agrada la música per a cobla i la música clàssica, no podeu faltar al nostre concert del teatre Bartrina de Reus.

Us hi esperem poder saludar i que vulgueu fer-nos companyia en aquest concert tant especial.

Cordialment,

COBLA REUS JOVE
 
 
 
 
 

Comentaris