FINAL D'ANY 2014. RESUM I ELS MILLORS DESITJOS PEL 2015

Benvolguts amics,

S'acaba l'any 2014. Un any en que hem viscuts moments de tota mena: alegries, tristeses, comiats, dedicació, petites dificultats,  cansament, esforç, però també molta satisfacció per la feina feta a nivell humà i artístic.
Podem dir que la nostra activitat s'ha mantingut estable com els últims anys, amb un centenar d'actuacions repartides per tota la nostra geografia.

Aprofitem ara que ja han passat les festes nadalenques, per desitjar-vos una bona entrada d'any 2015, que esperem per a la nostra cobla que sigui tant o més profitós que l'any que s'acaba.

Ben aviat us informarem d'actes importants en el nostre calendari. L'any 2015 la REUS JOVE es fa "gran", doncs assolirem la majoria d'edat (18 anys des de que varem iniciar aquest projecte musical, que va molt més enllà d'una simple formació d'intèrprets).

Esperem que us acabin de provar les vacances de Nadal per a tots aquells que en gaudiu, i que l'any nou us porti alegria, felicitat, i sobretot molta salut.


Ara tenim uns dies de petita treva, amb unes merescudes vacances musicals.


Nosaltres tornarem a l''activitat artística com bé sent tradició, el dia 5 de gener tot participant a la cavalcada de Reis, que reparteix il·lusió entre els infants de la ciutat de Reus.

El gener serà com en altres anys, un més de poca activitat musical al carrer, però no vol dir que no fem res, sinò que anirem fent feina als assaigs, per preparar nous projectes, nous reptes.

De moment anoteu dues dates importants a la vostra agenda: dissabte 7 de febrer a les 19 hores i dissabte 21 de novembre de 2015 a la mateixa hora. (cita obligada al teatre Bartrina de Reus)

BON ANY NOU, SALUT I MÚSICA!!!


COBLA REUS JOVE


Comentaris

Entrades populars