AGENDA GENER 2015

AGENDA GENER 2015

Tot seguit us remetem l'agenda d'activitats previstes per al mes de gener de 2015, que com ve sent habitual en aquesta època de l'any, és força reduïda.

Dilluns 5 de gener, REUS. Cavalcada de Reis. A les 19 hores, sortida des del carrer Ample, recorregut pels carrers de la nostra ciutat, arribada a la plaça del Mercadal.

Diumenge 11 de gener. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. A les 12 del migdia, Rambla de Sant Francesc. Ballada de sardanes, cicle d'hivern.

Dissabte 31 de gener. FIGUERES. Teatre Jardí. Espectacle "LA JOTA+BELLA" amb l'esbart Reus Dansa, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i la cobla Reus Jove, sota la direcció musical de Jesús Ventura. 


Avanç de programació amb concerts destacats:

Diumenge 1 de febrer. LA SELVA DEL CAMP. A les 19 hores. "MISCEL·LÀNIA SELVATANA" Concert de música per a cobla a l'auditori del Castell del Paborde. Cobla Reus Jove i Xavi de la Salud, percussió.
Auditori del Castell de la Selva del Camp
Dissabte 7 de febrer. REUS. TEATRE BARTRINA. A les 19 hores. Concert "CLÀSSICS UNIVERSALS". Extraordinari concert de la cobla Reus Jove, amb la participació de músics convidats i solistes. Un programa espectacular, amb una programació molt ambiciosa i amb tres estrenes al programa.
Teatre Bartrina de Reus

Dissabte 7 de març. RIUDOMS. Teatre Auditori del Casal Riudomenc. Espectacle CLÀSSICS DEL JAZZ. A les 21 hores.
Teatre Auditori del Casal Riudomenc

Dissabte 21 de novembre. REUS. TEATRE BARTRINA. A les 19 hores. Concert d'aniversari per celebrar la majoria d'edat de la cobla REUS JOVE.

Si aneu consultant el nostre blog, us anirem confirmant les actuacions que vagin sortint. Podeu anar a l'apartat CALENDARI i allà trobareu sempre actualitzada l'agenda d'activitats.



US ESPEREM A TOTES LES NOSTRES ACTIVITATS!

COBLA REUS JOVE



Comentaris

Entrades populars