S'APROPA EL CARNAVAL. ÈPOCA DE VACANCES

Benvolguts amics i amigues,
 
A poc a poc es va acostant el Carnaval, l'època tradicional on les cobles i orquestres del nostre país efectuen els canvis d'instrumentistes, i per naturalesa s'acostumen a gaudir d'unes setmanes de repòs i descans, per agafar forces i aprofitar per a fer unes petites vacances. Això que abans coincidia amb la quaresma amb els anys ha anat canviat. Històricament la quaresma no es feien festes, ni balls i tot quedava com a mig adormit.
Sortosament això amb el temps ha anat canviant i la societat s'ha anat actualitzant a les noves necessitats de la gent, si bé és cert que als mesos d'hivern és quan més es veu reduïda l'activitat musical de les cobles. Algunes deixen pràcticament els calendaris en blanc, o amb un nombre molt reduït d'actuacions a l'agenda.
Així doncs, des de la cobla Reus Jove aprofitarem aquesta segona quinzena de febrer per a fer unes petites vacances i agafar forces per arrencar la temporada de ballades, aplecs i concerts després de la celebració de les festes del carnaval.
Tornarem a l'activitat a partir del 8 de març amb un EXTRAORDINARI i DESTACAT CONCERT a l'excel·lent teatre-auditori del Casal Riudomenc amb un espectacle fet a mida "MISCEL·LÀNIA RIUDOMENCA" que comptarà amb estrenes i repertori molt interessant.
 
Fins aleshores, podeu continuar visitant el nostre lloc a internet, on mirarem d'anar-vos informant de novetats, concerts, fotografíes, vídeos, etc...
 
Com sempre, volem agrair-vos la vostra confiança
 
COBLA REUS JOVE
 
 
 

Comentaris

Entrades populars