AGENDA DESEMBRE 2012

Arriba el fred, s'acosta l'hivern i com és lògic baixa l'activitat, i a les terres de l'ebre i el camp de tarragona, encara s'acusa més aquesta poca o minsa activitat en l'àmbit sardanista.
 
El mes de desembre ens limitarem a una activitat molt reduïda, que consistirà en realitzar un enregistrament el dissabte dia 1 de desembre, per les eliminatòries de la sardana de l'any que el 2013 participarem juntament amb la cobla la Principal del Llobregat, en la gala final que es celebrarà a Tarragona el dia 11 de maig.
 
 
El dissabte 8 de desembre, com ve sent tradició, actuarem a la plaça del baluard de Reus, on cada any el Patronat Sardanista de Reus, celebra la seva ballada de sardanes, en motiu de la diada del soci, i es fa coincidir, i en col·laboració amb les festes del barri de la Concepció. Les sardanes seran de 7 tirades i començaran a les 12 del migdia.
 
Finalment, tancarem l'any, amb una actuació el dissabte 22 de desembre a Vandellòs, al pavelló de centre cultural, esportiu i recreatiu de Vandellòs, amb un extraordinari concert de Nadal, amb la participació de l'orquestra Haendel de Vila-seca, la cobla Reus Jove i la fusió d'ambdues formacions, en obres conjuntes, com a orquestra simfònica catalana de cobla i corda.
 
L'entrada és gratuïta, i el concert serà a les 22 hores. En el transcurs del concert s'estrenaran obres per a la formació simfònica, que veuran la llum en primícia mundial.
 
No cal dir que ens agradaria comptar amb la vostra presència!
 
Aprofitem per a desitjar-vos que tingueu unes bones festes de nadal, i feliç any nou!
 
COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars