DILLUNS 16 DE JULIOL. FESTA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME A CAMBRILS


El dilluns 16 de juliol a Cambrils es celebra la festivitat de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors, amb un programa d'actes variat. 


L'acte central és la celebració de la professó que surt (a partir de les 18:30 hores) des de l'església de Sant Pere i porta la Verge del Carme pels carrers del port, fins al mateix moll del port on pujaran la verge dalt d'una embarcació i la portaran a donar un tomb per dins el mar. La cobla Reus Jove serà l'encarregada d'oferir l'acompanyament musical de la Verge i les autoritats municipals, tot tancant la comitiva.


A continuació, a les 22:30 hores, al passeig Marítim (a l'indret conegut com les escales reials) es celebrarà una ballada de sardanes, on es comptarà amb la presència dels Amics de la Sardana de Cambrils i de tot el públic que vulgui assistir a l'audició. Les sardanes seran interpretades pel sistema de set tirades. 

En aquesta ocasió, el programa que ha preparat la cobla Reus Jove serà una selecció de sardanes força variada amb títols com:

ENTRE DOS MIL·LENIS - JOAN JORDI BEUMALA
ELS COLORS DEL MONTSANT - AMADEU ESCODA
EL SOCIAL,125 ANYS - JORDI MOLINA
COM TU LA VOLIES - FLORENCI MAUNÉ
LA PLAÇA DEL NEN DE LA RUTLLA - JORDI PAULÍ   
17 DE JULIOL - PITU CHAMORRO
OLOT, UN SEGLE DE COBLA - MARTIRIÀ FONT
EN MANEL I LA TEIA - JOSEP SADERRA 
SEMPRE A CENT - CARLES ROVIRA Comentaris