DIUMENGE 24 DE JUNY. CONCURS DE COLLES SARDANISTES A REUS

 Una imatge del concurs de colles amb la varietat de colors de les indumentàries de les diferents colles participants. (en aquest cas, a Balaguer)

El proper diumenge 24 de juny a partir de les 19 hores, a la plaça de la Llibertat de Reus, participarem al concurs de colles sardanistes de la festa major de Reus, organitzat pel Patronat Sardanista de Reus, i que serà de categoria territorial, amb la presència de varies colles sardanistes de les nostres contrades. (Tarragona, El Vendrell, Cunit, Torredembarra)


Concurs organitzat pel Patronat Sardanista de Reus i comptarà amb la participació musical de la cobla Reus Jove.

L'acte constarà de dues parts, la primera dedicada a les colles de competició amb aquest programa:

TOC DE FESTA - (GALOP PER A CONCURS DE COLLES)
1ª sardana de lluïment: EXHORTACIÓ - MANEL SADERRA I PUIGFERRER
2ª sardana de lluïment: SOMNIS DE FIDELITAT - ENRIC ORTÍ

Després gaudirem una estona amb la bellesa estètica de les colles executant una sardana de punts lliures, on faran les delícies del públic assistent. la sardana coreografiada serà RE(10)US JOVE - CARLES SANTIAGO I ROIG (dedicada per l'autor a la cobla reus jove pel seu 10è aniversari)




Escolta aquesta sardana, coreografiada per la colla Tarragona Dansa (que serà un de les participants al concurs de colles del proper 24 de juny a Reus)
finalment, i de germanor, es ballarà la sardana   REUS CIUTAT PUBILLA - FRANCESC JUANOLA I REIXACH (al pubillatge de la capital del baix camp)

Imatge del monument a la sardana, inagurat el 2007, que recorda el pubillatge de Reus com a ciutat pubilla de la sardana, que esdevingué nomenada amb aquest títol el 1964.

La segona part de l'acte comptarà amb la complicitat del públic que desitgi ballar i s'oferiran quatre sardanes per al públic:
- EN NELA I EL GAT VELL  - PAU MARONS
- ONCE IN YOUR LIFE  - ANNA ABAD I GILS



Sardana composada per una jove de 18 anys, que és dansaire de colla sardanista, i alhora compositora de sardanes. Aquest vídeo és del dia de l'estrena, en motiu de la presentació del disc de sardanes dedicades a la ONCE (Organització Nacional de Cecs Espanyola)
- PER TU ORIOL  - MARCEL ARTIAGA I VALLS
- LLEIDA SARDANISTA 2011  - MARTÍ DE JOAN (Sardana de l'any 2011)

US HI ESPEREM!

Comentaris

Entrades populars