UN NOU CONCERT DE L'ESPECTACLE "CLÀSSICS DEL JAZZ" DIVENDRES 20 D'ABRIL DE 2012

Benvolguts amics,

Tenim el goig de comunicar-vos que el proper divendres 20 d'abril de 2012 al teatre auditori de L'Hospitalet de l'Infant,tornarem a oferir un nou concert de l'espectacle CLÀSSICS DEL JAZZ.

L'acte constarà de la inaguració de la torre del coneixement a les 20 hores i tot seguit, cap a dos quarts de nou, el concert amb la cobla Reus Jove. L'acte està organitzat per l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant.

La força del conjunt cobla, que es convertirà en una big-band a la catalana, serà l'eix que vertebrarà aquest concert. Un repàs des dediferents òptiques al món del jazz, el blues, el swing i el bolero, amb unadosi extra d'energia fruit de la creativitat dels músics convidats, tots ells professionalsdel món del jazz i el genuí so autòcton dels tibles, tenores i flabiol queconviuran amb la secció rítmica, el piano, les percussions i la secció de metall. Un concert per a gaudir dels sentits.

A banda dels músics titulars de la cobla Reus Jove, podreu també gaudir de les interpretacions de Francesc Gregori al saxo, Pau Terol al piano i Xavi de la Salud a la trompeta i percussions.


Us deixem amb un tall d'àudio d'un dels temes que sonaran al concert, i un recull de fotografies del dia de presentació del concert, el passat 8 de setembre de 2011 a les Borges del Camp i imatges enregistrades pel bon amic Francesc Gibert el dia 2 de desembre al teatre Fortuny de Reus, on es va oferir parcialment una mostra d'aquest espectacle amb una selecció de peces de jazz, blues, bolero, tango i swing



Anoteu-vos la data a l'agenda, i us hi esperem a tots

Comentaris

Entrades populars