només falten 15 dies



Estem preparant un nou espectacle batejat amb el nom de CLÀSSICS DEL JAZZ

Es tracta de fusionar la cobla reus jove i un quartet de jazz i fer sonar amb aquest so genuïnament autòcton els grans clàssics del jazz.

El primer concert que oferirem serà el proper DIJOUS 8 DE SETEMBRE A LES BORGES DEL CAMP. A L'HORT DE'N DASCA. A partir de les 20 hores.

Sinopsi: un repàs des de diferents òptiques al món del jazz, el blues, el swing, l'havanera, la salsa i el bolero, amb una dosi d'energia fruit de la creativitat dels músics convidats, tots ells professionals del món del jazz, i la força del conjunt autòcton del nostre país, la cobla, que es convertirà en una big-band a la catalana, on conviuran tibles, tenores i flabiol amb la secció rítmica i la secció de metalls.

COBLA REUS JOVE
FRANCESC GREGORI, DIRECTOR I SAXO
PAU TEROL, PIANO
JOAN TEROL, BATERIA
XAVI DE LA SALUD, TROMPETA i PERCUSSIONS

Obres de COLE PORTER, DIMITRI XOSTAKÓVITX, ESTEVE MOLERO, GLENN MILLER, ALVARO CARRILLO, DOLORES VIKY SILVERS, DUKE ELLINGTON, GEORGE SHERRING, MARIA GREVER,  PITU CHAMORRO

Per tal de preparar aquesta producció es comptarà amb la presència dels músics de la cobla reus jove, i també participaran a la producció el nostre director titular, en francesc gregori, que a part de dirigir també participarà activament com a solista de saxo.

En aquesta ocasió es comptarà amb tres bons amics, alhora que músics de contrastada solvència musical dins del món del jazz, amb el Xavi de la Salud com a trompeta jazz i percussions llatines (congues, bongos, cajón flamenc, etc.), el Pau Terol com a pianista, i amb en Joan Terol com a bateria de jazz.
També es comptarà amb la col·laboració del músic i compositor Esteve Molero (director de la cobla marinada i cobla jovenívola d'agramunt) del qui s'interpretarà l'obra Silenci Blanc on ell mateix farà de solista amb el trombó.

Els temes que s'interpretaran són estandards i clàssics del jazz, del blues, del swing, i també dos boleros, un tango, una polca, una marxa i un vals, que permeten en tots i cadascun d'ells, realitzar rodes de solo, improvisant amb el piano, amb la trompeta jazz, amb la bateria, amb el contrabaix, el trombó de vares, etc... i tot interpretat amb el timbre tan característic dels instruments tradicionals catalans.
 HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

Comentaris

Entrades populars