NOMÉS FALTEN 30 DIES!!!


El proper dissabte 18 de desembre us esperem a tots al tradicional concert de Nadal que organitzem des del primer any de fundació de la cobla Reus Jove.
Com ve sent habitual, serà a l'incomparable marc del Teatre Bartrina de la ciutat de Reus on la cobla us ha preparat el bo i millor del seu repertori i oferir-VOS noves obres i sardanes que hem preparat especialment per a l'ocasió.

Aquest any amb especial protagonisme al llenguatge contemporani, el jazz, la música moderna, una petit tast o aproximació a la improvisació musical amb solos no escrits, i a la música lleugera americana.
Per amanir-ho, comptarem amb el bon amic i músic Xavi de la Salud, que interpretarà moltes de les obres amb la bateria i altres instruments de percussió.

En aquest concert podreu escoltar el següent programa:
1a part:
1) SOTA ELS PINS DEL PUJOLET (sardana) – JOAQUIM SERRA I COROMINAS
2) ROSES DE TARDOR (sardana) – FÈLIX MARTÍNEZ I COMÍN
3) EL GRUMET (vals) – JOSEP SERRA I BONAL Vals per a lluïment de dos fiscorns. Fiscorns solistes: Aureli Andrés i Carles Segura
4) LA VIRGEN DE LA MACARENA (pasdoble) – Tema popular anònim. Arranjament per a cobla d’Eduard Sendra. Trompeta solista: Jordi Gil
5) MOONLIGHT SERENADE (cançó popular americana) – GLENN MILLER. Arranjament per a cobla d’Eduard Sendra.

CLICA AL PLAY > per tal de reproduïr el vídeo

2a part:
1) DES DEL PRIMER DIA (sardana) – MARC TIMÓN I BARCELÓ
2) CUANDO VUELVA A TU LADO (bolero mexicà) – MARÍA GREVER Arranjament per a cobla de Bernat Castillejo.
3) FANTASIES DEL GES – PITU CHAMORRO suite en 3 temps sobre llegendes torellonenques
I - Pescallunes (tango)
II - La bruixa del Gorg del Saule (vals)
III - La serp dels Comuns (swing)
4) LA MERLE BLANCA (polca) – EUGENE DAMARÉ Arranjament per a flabiol solista, cobla i percussió de Jordi León. Flabiol solista: Aleix Vaqué

DIRECCIÓ MUSICAL: FRANCESC GREGORI I PONS
PERCUSSIÓ: XAVI DE LA SALUD
COBLA REUS JOVE

COM SEMPRE, L'ENTRADA ÉS LLIURE I GRATUÏTA.
Bé, amb tots aquests ingredients, ja veieu que teniu una magnífica ocasió per venir a passar el dia a Reus pels volts de Nadal. Fer un tomb pel casc antic, visitar els edificis i monuments modernistes, fer un bon àpat en alguns dels restaurants del centre, aprofitar la tarda per fer unes compres per l'àmplia i extensa oferta comercial de la ciutat i finalment asseure's còmodament a les butaques del teatre i gaudir d'un concert extraordinàri.

Dit això, només us podem dir que us el recomanem i que val molt la pena!!!

No cal dir que esperem comptar amb la vostra presència, i als amics sardanistes d'arreu del país us animem a fer una escapada, per tal de gaudir d'aquest esdeveniment que organitzem els propis membres de la cobla Reus Jove. No dubteu en fer còrre la informació entre els vostres contactes, amics, familiars, amants de la bona música.


Anem escalfant motors, i anoteu a la vostra agenda el dissabte 18 de desembre a les 21 hores cita ineludible al Bartrina de Reus. D'aquí a 30 díes comença l'espectacle...!!!

COBLA REUS JOVE

Una imatge recent, el passat 7 de novembre a l'aplec de Salou. Foto Francesc Botet


Una de les composicions que es podran escoltar és el bonic bolero CUANDO VUELVA A TU LADO. Escolta interpretada a l'espectacle de cloenda de l'aplec internacional de la sardana a Cracòvia (Polònia) amb uns acrobates ballant-lo en vertical a la paret de la torre de la plaça Rynek Glowny

Comentaris

Entrades populars