AQUEST CAP DE SETMANA CARNAVAL!!!

Aquest cap de setmana, es celebra a moltes poblacions de Catalunya la festa de Carnaval.
La cobla REUS JOVE no té l'hàbit d'actuar com a norma en aquestes dates, doncs cadascun dels seus components el viu de formes ben diverses. Alguns es disfressen i surten amb colles, altres no els hi agrada gens, i d'altres el viuen de forma mixta, sense disfressar-se però celebrant-lo igualment.
Com que és un cap de setmana amb poques sardanes a les comarques meridionals, mai rebem cap trucada per anar a tocar i per tant, no ens suposa un problema.
Sí que hi va haver un any, el 1999, que ens van contractar per anar durant quatre dies a acompanyar, amb música en viu, els actes del tradicional carnaval de Solsona.

D'aquell carnaval en guardem molts bons records. Ens vam tenir que disfressar amb les bates "típiques" del seu carnaval, aprendre'ns un munt de música expressament composada pel carnaval de Solsona.
Música com el famòs i mític EL BUFI del mestre Joan Roure. (la vam interpretar 63 vegades seguides de dalt a baix)

Les contradanses amb els vestits d'època dels dansaires, i un munt de vivències i anèctodes que malgrat el pas dels anys, no se'ns esborren.

Escolta LES CONTRADANSES

Escolta les CONTRADANSES BOGES


Gaudeix d'un petit recull de fotografies de la nostra actuació el febrer del 1999 mentre escoltes dues de les peces més tradicionals d'aquest carnaval.


QUE TINGUEU UN BON CARNAVAL!!!

I us esperem el proper diumenge 21 de febrer al passeig del Serrallo, a les 12 del migdia en la ballada de sardanes.

Comentaris

Entrades populars