RESSÒ DEL NOSTRE CONCERT A REUS

El passat diumenge 3 de gener vam fer el concert de Reis al Teatre Bartrina de la nostra ciutat. Volem agraïr a tot el públic assistent el seu caliu i les mostres d'agraïment i de suport.


Hem pogut plasmar que diverses persones que van assistir al concert van enregistrar les sardanes o van fer fotografies del concert.
Navegant per la xarxa hem trobat per exemple que la Júlia Arza se'n fa ressò al blog LACOBLA.CAT http://lacobla.blogspot.com/2010/01/concert-al-teatre-bartrina-de-reus.html i ha publicat fotografies i comentaris del mateix. També ha publicat la col·lecció sencera de fotos al seu Facebook.


Tan mateix, en Ramon Aladern des del seu blog Tretzevents ha publicat un petit escrit i ha penjat al youtube dues de les peces que es van poder escoltar al concert.

En Ramon Rafart, pare del tenorista i compositor de la sardana "com a casa" del nostre CD, va enregistrar algunes de les sardanes del concert i n'ha fet un magnífic muntatge que també es pot trobar al youtube.

Estem segurs que també altres sardanistes van immortalitzar el moment amb fotografies o vídeos, ens agradaria recopilar-les totes.

Aquí, tot seguit us en posem unes quantes mostres del que hem trobat navegant per internet.



Sardana CLAN d'en Carles Martí Frasquier. Lluïment de dues trompetes

Vides paral·leles d'Eduard Sendra (dedicada a la cobla Reus Jove)

Estrena de la sardana PLEASE DON'T STOP THE MUSIC! d'en Marc Timón i Barceló. Dedicada a la cobla Reus Jove

El final del concert, la Marxa Radetzky de Johann Strauss instrumentada per a cobla amb la participació del públic.

Comentaris

Ramon Aladern ha dit…
Heu fet un bon recull del ressó del vostre concert. De ben segur que les noves tecnologies ens apropen i fan palès el fervor que els vostres incondicionals us tenen. Una realitat que fa anys potser passava més desapercebuda. Sigui com sigui, enhorabona i endavant la saradana i la cobla!
(nota: els meus enregistraments els vaig fer amb la càmera de fotos, però no han quedat del tot malament, oi? ;)
COBLA REUS JOVE ha dit…
FANTASTIC RAMON, DE DEBÒ. UN DOCUMENT GRÀFIC I SONOR QUE ENS VA MOLT BÉ. GRÀCIES

Entrades populars