AGENDA SETEMBRE 2009

Diumenge 6 de setembre. GARCIA. Aplec. Amb 2 cobles. Matí a les 12 Jovenívola d'Agramunt. Tarda a les 16:45 h. Cobla REUS JOVE i cobla JOVENÍVOLA D'AGRAMUNT. Exhibició de la colla TOC DE DANSA de Tarragona.
Dilluns 7 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. Cap a les 22 h. Salve Regina, A continuació solemne processó. Castell de focs.
Dimarts 8 de setembre. LES BORGES DEL CAMP. Festa Major. A les 12 h. Missa de Festa Major, amb acompanyament instrumental a càrrec d’un “grupet de músics de corda i de fusta”. Al acabar la Missa, a PARTIR de la 1 del migdia ballada de sardanes. Tarda, a les 18 h. Processó i Salve Regina.
Dijous 10 de setembre. REUS. Plaça del Mercadal. Ballada de sardanes. A les 18 h. HORARI CONFIRMAT
Dijous 10 de setembre. TONA. Ballada de sardanes. 22.30 h
Divendres 11 de setembre. ALTAFULLA. Ermita de Sant Antoni. a les 10:30 hores. Ballada. celebració de la Diada Nacional i la festa major d'Altafulla. NOVA
Divendres 11 de setembre. EL CATLLAR. Audició sardanes a les 13 h. Torre d’en Guiu.
Divendres 11 de setembre. HOSPITALET DE L’INFANT. Audició de sardanes. 18:00
Divendres 11 de setembre. CAMBRILS. Audició de sardanes. 21:00 h. Parc Pescador HORARI MODIFICAT (anunciat inicialment a les 20:30h)

Sardana EL PETIT ALBERT de Joaquim Serra i Corominas (concert d'estiu a Reus, 25 de juliol de 2007 - centre comercial El Pallol)

Divendres 18 de setembre. REUS. Plaça del Mercadal. COBLA DE COBLES. Quarta trobada de músics. Concert i ballada de sardanes. A les 20:30 hores.
Dissabte 19 de setembre. MOLLERUSSA. Plaça de la Sardana (davant del monument a la sardana). Ballada de sardanes. A les 18 hores. NOVA I HORARI RECTIFICAT
Diumenge 20 de setembre. REUS. Aplec Baix Camp. Tarda: 17 h. Amb les cobles Jovenívola de Sabadell, la Flama de Farners, Reus Jove (tarda) i Reus (matí)
Dijous 24 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Tarda. Cercavila d’acompanyament de l’Àliga de Reus. A les 19 h.
Divendres 25 de setembre. REUS. Festa Major de Misericòrdia. Matí i tarda. Passeig de Misericòrdia i Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia. Acompanyament musical de l’Àliga de Reus. Cercaviles. Ball de l’Àliga. Ofrena a la verge.
Diumenge 27 de setembre. CONSTANTÍ. Aplec de sardanes. Pati de les escoles velles. 2 cobles: matí Reus Jove (sols). Tarda: cobla REUS JOVE i cobla RESSÒ

Comentaris

Entrades populars