DIUMENGE 13 DE DESEMBRE. REUS. DIADA DEL SOCI DEL PATRONAT SARDANISTA. CONCERT A LA PALMA

El diumenge 13 de desembre, a les dotze del migdia ens trobareu a la Palma de Reus, on oferirem un concert de música per a cobla i sardanes, per celebrar la Diada del soci del Patronat Sardanista de Reus.

Una imatge del passat mes de setembre, amb la Cobla Reus Jove oferint un concert a La Palma de Reus, lloc on es durà a terme la diada del Patronat Sardanista de Reus.

 Enguany per les mesures de seguretat del covid19, no s'haurà pogut celebrar cap acte dels que tenia prevista l'entitat, i miraran d'almenys poder fer aquesta petita celebració que vindrà marcada per la limitació dels límits municipals, del confinament perimetral del cap de setmana. Això afecta a l'esdeveniment que havia de comptar amb l'exhibició de la colla sardanista de categoria juvenil, Nova Tarragona Dansa, i que no podran dur a terme la seva actuació en modalitat de punts lliures.

La resta de l'acte serà un concert de música per a cobla a càrrec de la Reus Jove, amb el següent programa:

1.     ELS OCELLS ET CANTEN – CONRAD SALÓ I RAMELL

2.     BONA FESTA – JOSEP VICENS I JULI  (ANY “XAXU”) 150 ANYS DEL SEU NAIXEMENT

3.     CANÇÓ D’AMOR – JOSEP GOLS I VECIANA 150 ANYS DEL SEU NAIXEMENT

4.     LA ARLESIANA [POLKA] – JOSEP SERRA I BONAL

5.     VINYES DE MA TERRA – AMADEU ESCODA I CASTELLVÍ   75 ANYS DEL SEU NAIXEMENT

6.     EN PERET GANXET – JOSEP MARIA BAIGES I JANSÀ (60 ANYS DE LA SEVA ESTRENA AL TEATRE DE L’ORFEÓ REUSENC, EL 3 DE MARÇ DE 1960)

7.     SOMNIS DE COLORS – ALFRED ABAD I GASCÓN

8.     AMICAL [FOX-TROT] – MAX HAVART I MACOU

9.     NADAL MONTSERRATÍ – XAVIER VENTOSA I MOLNER

10.  SOM I SEREM – JOAN ANDREU I GARRIGA   100 ANYS DEL SEU NAIXEMENT

11.  ROSA MARIA – JOSEP SADERRA PUIGFERRER    50 ANYS DE LA SEVA MORT

12.  BALL DE RAMS (VALS) – JOSEP CASAS I AUGÉ. ARRANJAMENT PER A COBLA D’EN JORDI LEÓN.


L'acte és gratuït però cal inscriure's prèviament per al control d'aforament, i per tal de garantir totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats així com per al compliment dels protocols de traçabilitat de les persones que han assistit a un acte cultural.

Es pot fer trucant per telèfon 638 969 773, 620 911 923, 651 952 188, 686 745 574 o enviant un correu electrònic a l'adreça frsalasb@gmail.com

 

Esperem poder comptar amb la vostra assistència i acomiadar amb una bona estona de música per a cobla i sardanes, un any certament com expliquen el butlletí del Patronat, trist i ple d'incerteses. En el mateix document s'informa que hi haurà l'acte del sardavermut.
 
Esperem que l'any 2021 ens porti més bones notícies i una normalització, poc a poc, de la situació epidemiològica. Tenim ganes de tornar les places d'arreu del nostre país, plenes de gent ballant i donant-se les mans, símbol de germanor i concòrdia.
 
Aquest acte clourà la molt reduïda activitat sardanista a la nostra ciutat, durant l'any 2020.  
Com a cobla encara ens quedaran dues oportunitats més abans de cloure el mes de desembre. 

Us esperem diumenge a La Palma!!!

 

Comentaris

Entrades populars