DIVENDRES 18 DE DESEMBRE. CONCERT DE NADAL AL MORELL


Concert de Nadal: “Músiques del món” amb la Cobla Reus Jove 

El proper divendres 18 de desembre a les 20.30 hores, oferirem el concert Músiques del món al Teatre Auditori del Morell.

La Cobla de Reus hem preparat un concert on hi tindran cabuda les nadales més conegudes, però també bandes sonores de cinema, músiques d’arreu del món,  tot passat pel sedàs de la formació de cobla, i on naturalment tampoc hi faltaran les sardanes.

Les entrades seran gratuïtes i s’han de recollir a l’oficina del Centre Cultural o bé una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre.

Platea del teatre auditori del Morell
Platea del teatre auditori del Morell
 

Comptarem amb la presència del percussionista Xavi de la Salud.

Xavi de la Salud, percussions      
 

Recordeu que a partir del mateix divendres 18 entra en vigor la restricció de municipi desapareix i passa a ser confinament perimetral de la comarca del Tarragonès, és a dir, tots els residents d'una mateixa comarca es poden moure lliurement durant els caps de setmana.


 Esperem que gaudiu d'una de les últimes actuacions d'aquest any 2020, summament atípic i marcat per la pandèmia del covid19 que ens ha afectat notòriament, amb una reducció dràstica de les activitats sardanistes.


 Confiem que el 2021, poc a poc, i a partir de la primavera vagin apareixent brots esperançadors, per tal de poder recuperar les activitats culturals, els concerts i les sardanes.

Aprofitem aquestes línies per a desitjar-vos un bon Nadal, i demanem al 2021 salut per a tothom!

 

 COBLA REUS JOVE

 

 

Comentaris

Entrades populars