AGENDA SETEMBRE 2020


AGENDA SETEMBRE (Sempre que les autoritats ho permetin i no es suspengui a última hora...)

Dilluns 7 a la nit, festa major de les Borges del Camp. Processó des de l'ermita de la verge de la Riera fins a l'església. Cant de la Salve Regina

Dimarts 8 de setembre. 18.30 hores. Les Borges del Camp. Acompanyament musical de la missa major. cants religiosos, salve regina

Dimecres 9 de setembre. Cambrils. parc del Pinaret (19:30 hores) Concert a dues cobles: Reus Jove i Principal de Tarragona. Entrada pel carrer Charles Darwin. Aforament limitat a 200 persones (amb totes les mesures de seguretat marcades pel procicat)

S'han suspès tots els actes relacionats amb la Diada Nacional de Catalunya. Estem lliures els dies 10 i 11 de setembre. Si busqueu una cobla, demaneu-nos pressupost sense compromís.

Dissabte 19 de setembre. Reus. La Palma. A les 19 hores.
Concert Sardana és femení. directora convidada: Concepció Ramió.

Es prendran totes les mesures de seguretat, cadires a distància, gel hidroalcohòlic, etc... cal demanar entrada prèviament. (informarem com fer-ho)

Hi haurà una estrena d'una jove, la més jove, compositora de sardanes actualment. Recent fets els 14 anys, estrena una sardana. 

Es tracta de la jove reusenca Paula Martí Virgili, sardanista de colla, ballada des de ben joveneta  sardanes i forma part actualment de la colla Petits Tarragona Dansa. Ha escrit durant el confinament amb la col·laboració d'Eduard Sendra (contrabaix i representant de la cobla Reus Jove) en la instrumentació per a cobla, una sardana dedicada als seus avis sardanistes, en Jaume Virgili i la Maria Rosa Clarassó.


Diumenge 20 de setembre. Reus. Aplec Baix Camp, reconvertit en dos concerts de cobla. Matí a les 12h. concert de sardanes d'aplec i tarda a les 18hores, concert de sardanes i obres per a cobla i percussió. Gratuït. Santuari de Misericòrdia.

Dimecres 23 de setembre. Tarragona.
Teatre Tarragona. A les 19hores. Concert a dues cobles.  Cal demanar invitacions per tema control d'entrades. Cobles Maricel de Sitges i Reus Jove. Concert de sardanes.

Divendres 25 de setembre. Reus. Festa major de Misericòrdia. Acompanyament musical del ball solemne de l'àliga de Reus, cant dels goigs de la mare de déu de Misericòrdia. al matí, en finalitzar la missa, a la plaça del santuari.

La resta d'actuacions que us havíem anunciat en anteriors comunicats, queden totes suspeses per decisió política malgrat la #culturaéssegura

Queden suspesos els dies de setembre: 5 matí, tarda i nit, 6 tarda, 8 matí, 10 tarda, 11 matí, 11 tarda, 12 tarda, 13 tarda, 24 tarda, 25 tarda, 27 tarda

 

ón moments de molta incertesa, de pors, de mirar de protegir-nos, però recordeu que ha quedat sobradament demostrat que la cultura no ha estat un focus principal de contagis, i que es fan les coses amb seguretat.


No deixeu a l'estacada a tot el sector cultural i musical, moltes famílies viuen d'això, i l'horitzó que es presenta és francament cru. Els protocols del Procicat i tots els comunicats del govern deixen clar que les activitats culturals es poden continuar realitzant si es segueixen les mesures de seguretat establertes.

Us encoratgem a participar en alguna d'aquestes activitats. Poques que se'n fan, només faltaria que a sobre, es vegin amb un aforament pobre  (estarem donant raons als regidors i alcaldes per tal de suprimir els actes programats...)  Penseu que seria la nostra societat sense cultura...  Que ens va mantenir distrets durant el confinament?

Mirem de donar-hi suport...

Moltes gràcies i salutacions!


 

Comentaris

Entrades populars