AGENDA MAIG 2019


Tot seguit trobareu l'agenda d'activitats de la cobla Reus Jove amb un paper destacat (habitual per aquesta època de l'any) amb els aplecs sardanistes típics del mes de maig arreu del nostre país.
MAIG 2019:
Diumenge 12 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. matí a les 11 h. i tarda 16h. Parc de la sardana. 4 cobles: Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Reus Jove, Ciutat de Terrassa. Homenatge als 50 anys dels aplecs de les comarques gironines.


Diumenge 19 de maig. RIUDOMS. Aplec de sardanes.  Al matí l'aplec es durà a terme a l'Ermita de Sant Antoni i començarà a les 12 hores. Després del dinar, tots els sardanistes es traslladaran cap a la plaça de l'Església per dur-hi a terme la sessió de tarda, que començarà a les 17 hores. Cobles REUS JOVE (matí i tarda) i MEDITERRÀNIA (tarda).

Diumenge 26 de maig. EL MORELL. Aplec de sardanes. Parc del Ferrocarril. Cobles REUS JOVE (matí i tarda), MARICEL (matí) i MEDITERRÀNIA (tarda). 10:30 hores i 16:30 hores. 

AVANÇ DE L'AGENDA PREVISTA PEL MES DE JUNY I JULIOL DE 2019:

Divendres 31 de maig, Dissabte 1 de juny, Diumenge 2 de juny i Dilluns 3 de juny una delegació de músics actuals i ex-músics de la cobla Reus Jove, junt amb algun reforç d'altres cobles, es desplaçaran a Holanda, per acompanyar amb la cobla a l'Àliga de Reus, en el festival de la ciutat de MAASTRICHT (Països Baixos) "Twee heren, een Bas"

La resta de titulars de la cobla (majoritàriament per assumptes laborals, no podrem viatjar a Holanda i completarem el nostre calendari habitual, amb les actuacions ja previstes de cada primer cap de setmana de juny)
Dissabte 1 de juny. VANDELLÒS. Aplec de sardanes. dues Ballades. tarda 18:30 i nit  22:30 h.
Diumenge 2 de juny. BRÀFIM. APLEC. Ballades matí i tarda. 12 i 17 h. Ermita de Loreto.

Diumenge 9 de juny. ALTAFULLA. APLEC. Parc del Comunidor. Ballada doble a la tarda amb les cobles Reus Jove i Principal de Tarragona. A les 16 h. 

Dissabte 15 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Tarda i nit  2 ballades i balls vuitcentistes
Diumenge 16 de juny. REUS. Plaça de la Llibertat. A les 19 hores. Concurs de colles sardanistes
Diumenge 23 de juny. REUS. Processó de corpus. tarda. Acompanyament musical amb la cobla de l'Àliga de Reus.
Dijous 27 de juny. REUS. Ballada de sardanes (festa major). Plaça Prim. 19:00 h. 
Dimecres 28 de juny. REUS. Acompanyament de l’àliga de Reus per festa major. a les 9h. des de l'ajuntament. a les 17 hores, i a les 20 hores (fins a les 23h.)
Dijous 29 de juny.  REUS. Acompanyament de l’àliga de Reus per festa major.  A les 17.30 hores des de l'ajuntament.

Divendres 12 de juliolVILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22 h. Parc Tívoli. ballada del cicle d’estiu. 
Dissabte 13 de juliolEL PLA DE SANTA MARIA. Aplec de sardanes. tarda 18:30 h. Nit a les 23 hores. NOU EMPLAÇAMENT: Recinte de La Fàbrica. Serà amb la Cobla Reus Jove.
Diumenge 14 de juliolLA MUSSARA. Aplec de sardanes. Matí i tarda. Cobla Reus Jove. A les 11:45 h i 17h. Davant del refugi de la Mussara. 
Dimarts 16 de juliolCAMBRILS. Ballada de sardanes a les 20 hores. Plaça del Pòsit. Actes de celebració de la festa de la Mare de Déu del Carme.
Divendres 19 de juliolTARRAGONA. Ballada de sardanes cicle d'estiu. A les 21 hores. Rambla Nova de Tarragona, davant el monument a la sardana. 
Dissabte 20 de juliolL’HOSPITALET DE L’INFANT. Aplec de sardanes. Ballada a les 19:30 hores. Plaça coll de Balaguer. Cobla Reus Jove a la tarda, a la nit cobla Ciutat de Cornellà.
Dimecres 24 de juliol. TIANA. Ballada de sardanes FESTIVAL DE COBLES I COMPOSITORS. Cicle de 4 setmanes, cada setmana dedicada a un compositor diferent. En aquesta ocasió, amb molta satisfacció la cobla Reus Jove us anuncia que ha estat convidada a participar en aquest prestigiós cicle musical de sardanes, amb una selecta audició de sardanes del nostre representant i contrabaixista, n'Eduard Sendra Nogués del qui oferirem 9 sardanes de la seva producció sardanista.
Dissabte 27 de juliolTORREDEMBARRA. Aplec de sardanes. plaça Josep Valls Ibern (tocant a la platja i passeig marítim). A les 19 hores cobla Reus Jove. Després de sopar, a les 22:45 h. actuarà la cobla Principal de Tarragona.
Diumenge 28 de juliolEL VENDRELL. Ballada de sardanes. 19:30 hores. La Rambla. ballada del cicle d’estiu. 

Hi ha diverses actuacions actualment en negociació, encara pendents de confirmació. Tan aviat com siguin oficials, us ho farem saber.


Salutacions cordials,

Comentaris

Entrades populars