AGENDA NOVEMBRE

AGENDA NOVEMBRE 2016 
COBLA REUS JOVE

Amics, us passem l'agenda del mes de novembre:

Diumenge 6 de novembre. SALOU. Aplec de sardanes de Sant Martí. davant la plaça del teatre auditori i ajuntament. a les 10.30 hores i les 16.30 h. amb les cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, Mediterrània i Reus Jove.
Diumenge 20 de novembre. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Festa de la Diada del Soci de "Vilafranca Sardanista". Missa sardanista a l'església de Santa Maria a les 12h, on la cobla farà diverses interpretacions musicals, i es ballarà una sardana en l'ofrena durant l'ofici. al finalitzar, a la plaça de Jaume I es faran 5 sardanes i per cloure l'acte hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.

Dissabte 26 de novembre. LA RIBA. Ballada de sardanes de festa major en honor a Sant Andreu. al Casal Ribetà a les 12:30h. al finalitzar l'acte hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.

(simultàniament també actuarem a la festa major de la Riba i a les festes del Beat a Riudoms)
Dissabte 26 de novembre. RIUDOMS. FESTES DEL BEAT
11.00 h COMITIVA PER ANAR A OFICI – Casa de la vila: Concentració a la Casa de la Vila per anar a ofici. Comitivia per part de les Autoritats, Junta de la Confraria del Beat, familiars del Beat, pubilla, hereu, dama d’honor i fadrí, entitats, estendards i ciri ofrena. La cobla oferirà acompanyament d'autoritats cap a l'ofici.
11.30 h SOLEMNE MISSA CONCELEBRADA – Església de Sant Jaume Apòstol

13.00 h BALLADA DE SARDANES – Plaça de l’Església
Ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Reus Jove amb la participació de la Colla Sardanista Roses de Tardor.


Diumenge 27 de novembre. SANT JUST DESVERN / SANT FELIU DE LLOBREGAT I SANT JOAN DESPÍ.  Doble ballada de sardanes al parc de la Torre Blanca. Primer actuarà la cobla Ciutat de Cornellà, i cap a les 12h. la cobla Reus Jove.

Diumenge 27 de novembre. TORELLÓ. (doble ballada GRESCA TORELLONENCA)  A les 16:30 hores ballada de sardanes amb la cobla Reus Jove. Al finalitzar continuarà la ballada amb la cobla Canigó


US HI ESPEREM

COBLA REUS JOVE


Comentaris

Entrades populars