Noves composicions sardanistes que s'estrenaran properament per la cobla Reus Jove

benvolguts amics i amigues,

Us volem anunciar que els propers mesos, des de la cobla Reus Jove tindrem el goig de comptar amb l'estrena de diverses noves composicions sardanistes.

Símbol de que l'activitat sardanista continua viva, gaudirem en poques setmanes d'un bon grapat de noves músiques per al nostre conjunt genuïnament català: la cobla.

Així tenim prevista l'estrena de les següents sardanes:

Dissabte 18 de juny. es podrà escoltar per primera vegada la última sardana composada pel trompetista de la cobla reus jove, en Carles Martí i Frasquier, titulada 3.0 (tres punt zero). aquesta sardana s'estrenarà a les Borges del Camp en el transcurs del 41è aplec Verge de la Riera.

L'endemà, diumenge 19 de juny, en el concurs de colles sardanistes de Reus, que es celebrarà a la plaça de la Llibertat a les 7 de la tarda, s'estrenarà la sardana titulada CARRER LLOVERA del compositor brafimenc Joan Andreu (aquesta sardana va quedar inèdita i estava escrita l'any 1995)

El dissabte 25 de juny a l'aplec de Cubelles, tindrem l'estrena d'una sardana del compositor figuerenc Jaume Cristau, que ha escrit la sardana titulada DES DELS ULLS DE L'ÀNIMA 

A primers del mes de juliol comptarem novament amb estrenes sardanistes, concretament del mateix compositor.

Es tracta de dues sardanes que veuran la llum el divendres 8 de juliol a la rambla nova de tarragona, i en motiu de la celebració del programa número mil del programa radiofònic UN DOS I SEGUIT que condueix magistralment el periodista i sardanista Àngel Lòpez a les ones radiofòniques de Tarragona Ràdio. 
Aquesta sardana s'interpretarà en la ballada inaugural del cicle d'estiu 2016 de sardanes a Tarragona i porta per títol MIL I UNA NITS A TARRAGONA RÀDIO  

Només dos dies després, el diumenge 10 de juliol, tot celebrant l'aplec de sardanes de La Mussara, gaudirem novament d'una estrena del mateix autor, titulada ODA A VILAPLANA.

A final de mes de juliol gaudirem d'una nova estrena, del compositor Alfred Abad, que s'estrenarà el dissabte 30 de juliol a l'aplec de Torredembarra, i que també serà interpretada al concert del cicle de música de la Roca foradada de la mateixa població el divendres 5 d'agost. El títol de la sardana és La Roca Foradada (fent referència a aquest emblemàtic lloc de Torredembarra)

El dissabte 6 d'agost tindrem una estrena d'una sardana del compositor tarragoní Francesc Rius i Mur, que està escrivint una sardana dedicada al poble de l'Albiol (el baix camp) i que s'estrenarà amb lletra inclosa (hi haurà versió per a cobla sola, i versió amb cobla i veu)

També tenim el goig d'anunciar-vos diverses estrenes per l'aplec Baix Camp de Reus, que celebrarà la seva cinquantena edició el diumenge 18 de setembre al santuari de Misericòrdia.

Encara sense data concreta d'estrena, tenim dues sardanes més que veuran la llum durant aquest proper estiu. 


Us anirem mantenint informats.

COBLA REUS JOVE

Comentaris

Entrades populars