AGENDA JULIOL 2016



AGENDA JULIOL 2016

Amics, us passem l'agenda del mes de juliol:



Divendres 8 de juliol. TARRAGONA. a les 21 h. Rambla Nova. Ballada de sardanes cicle d'estiu. (Estrena d’una sardana del compositor Joan Moliner).
Dissabte 9 de juliol. EL PLA DE SANTA MARIA. Aplec de sardanes. tarda 18:30 h. i nit a les 22:30 h. Cobla Reus Jove.
Diumenge 10 de juliol. LA MUSSARA. Aplec de sardanes. Matí i tarda. Cobla Reus Jove. A les 11:45 h i 17h. Davant del refugi de la Mussara. (Estrena d’una sardana del compositor Joan Moliner).

Dimecres 13 de juliol. TIANA. Festival d'estiu de cobles i compositors. Parc de l'antic camp de futbol. A les 21:30hores. Festival de cobles i compositors, monogràfic d'Alfred Abad i Gascon. (Estrena d’una sardana revessar del compositor homenatjat).
Divendres 15 de juliol. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. 22 h. Parc Tívoli. Cicle d’estiu.
Dissabte 16 de juliol. CAMBRILS. a la tarda, 18h. processó de la Verge del Carme des de l'església fins al Port. processó marinera. Després de sopar, Ballada de sardanes a les 22 hores a la plaça del Pòsit.
Diumenge 17 de juliol. EL VENDRELL. Aplec de sardanes. 20:30 hores (ballada) La Rambla. (A la tarda actuarà la cobla Principal de Tarragona).
Divendres 22 de juliol. CUBELLES. Ballada de sardanes de festa major. A les 22 h. Al passeig marítim davant l’oficina de Turisme.
Dissabte 23 de juliol. L’HOSPITALET DE L’INFANT. Aplec de sardanes. Ballada a les 19:30 hores. Plaça coll de Balaguer. Cobla Reus Jove a la tarda, a la nit cobla Ciutat de Cornellà.
Diumenge 24 de juliol. PALAMÓS. 48è aplec de sardanes. parc municipal de l'Arbreda. Cobles Jovenívola de Sabadell, Reus Jove, Ciutat de Girona i Baix Empordà.
Divendres 29 de juliol. MOLLERUSSA. Concert de música per a cobla. A les 22 hores. Casa Canal. Cobla Reus Jove i Xavi de la Salud, percussió. Esteve Molero, director convidat.
Dissabte 30 de juliol. TORREDEMBARRA. Aplec de sardanes. plaça Josep valls ibern (tocant a la platja i passeig marítim). A les 19 hores ballada de 12 sardanes de set tirades per la cobla reus jove.  (Estrena d’una sardana del compositor Alfred Abad)
Després de sopar, a les 22:45 h. actuarà la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona amb nou sardanes de set tirades.
Dissabte 30 de juliol. LA RIBA. A les 22 hores. concert de música per a cobla.  Cobla Reus Jove i Xavi de la Salud, percussió.

Avanç programació mes d’agost:

Divendres 5 d'agost. TORREDEMBARRA - LA ROCA FORADADA. concert de música per a cobla dins del festival de música de la Rocaforadada. A les 22.30 hores. Percussionista Xavi de la Salud
Dissabte 6 d'agost. L'ALBIOL. A les 19:30h. Concert de música per a cobla. Percussionista Xavi de la Salud. (Estrena d'una sardana dedicada al poble de l'Albiol, composada per Francesc Rius i Mur)
Diumenge 7 d'agost. ROCAFORT DE QUERALT. 12 hores. plaça de l'església. ballada de sardanes de festa major.
Dijous 11 d'agost. SANT LLORENÇ D'HORTONS. Ballada de sardanes de festa major. a les 18 hores. passeig Marimón Llança (davant de l'ajuntament).
NOVA Diumenge 14 d'agost. SALOU. Passeig Jaume I. a les 20 hores. Ballada de sardanes i exhibició de sardanes, conjuntament amb les colles de l'agrupació sardanista Tarragona Dansa. Explicacions didàctiques de la cobla i de la sardana, en quatre idiomes (català, castellà, anglès i rus). Acte inclós en les Nits Daurades de Salou.
Dilluns 15 d'agost. CAPAFONTS. Festa Major. Cercavila 12:00h. Missa, processó i en acabar, concert de música de cobla i vermut a la sala municipal
Divendres 19 d'agost. TARRAGONA. Ballada de sardanes. festa major de sant Magí. A la Rambla Nova a les 21 hores.
Diumenge 21 d'agost. SANTES CREUS. plaça de Jaume II a davant del monestir de Santes Creus. a les 19 hores.
Divendres 26 d'agost. MORA D'EBRE. Actuació a les 17:30 hores a la Residencia Natzaret, on oferirem un concert de música per a cobla als avis de la residència. a continuació ens desplaçarem a la plaça de Dalt, per oferir una ballada de  sardanes (de 6 sardanes de 7 tirades)
Dissabte 27 d'agost. CAMBRILS. A les 18:30h. Aplec. parc del pescador. Cobles Reus Jove i la Principal de Tarragona.
Diumenge 28 d'agost. EL VENDRELL. Ballada de sardanes. 20:30 hores. La Rambla. (a les 19hores començarà la doble ballada la cobla Ciutat de Terrassa) hi haurà dues sardanes de conjunt.


Comentaris

Entrades populars