PROGRAMACIÓ DEL SEGON TRIMESTRE 2010

Dissabte 17 d’abril. SANT PERE DE RIBES- BARRI DE LES ROQUETES. LLOC: Plaça Llobregat. 18:30 h. Ballada de sardanes
Dijous 22 d’abril. TARRAGONA. Auditori Caixa Tarragona. Concert didàctic – audició infantil. les 10h. Inici del concert. Al acabar a la Rambla Nova, davant del monument a la sardana, participació de tots els nens i nenes que han participat a la 26a edició de la campanya LA SARDANA A L'ESCOLA, que ens oferiran un galop d'entrada i dues sardanes. A les 11:30 h.
Divendres 23 d’abril. St. Jordi. TARRAGONA. Ballada sardanes. Rambla Nova. 19:30 h.
Diumenge 25 d’abril. SANTA COLOMA DE FARNERS. Aplec M-T. A les 11 h. Tarda: 16:30 h. Cobles: Baix Empordà, Reus Jove i la Flama de Farners
Dissabte 1 de maig. MASPUJOLS. Aplec de sardanes. Matí i tarda. 2 ballades. Pati de les escoles. A les 12 h. i a les 18 h.
Diumenge 2 de maig. TARRAGONA. Aplec de sardanes. Matí i tarda. NOVA UBICACIÓ: Parc del Francolí. Amb les cobles Reus Jove, Marinada, Principal de Tarragona i Cossetània. Al matí hi haurà esmorzar popular a les 10 h. Inici de l’aplec a les 11h. Tarda 16:30 h.
Diumenge 9 de maig. CALDES DE MALAVELLA. Aplec de sardanes. 16h. Parc de la sardana. 4 cobles: Ciutat de Girona, Mediterrània, Bisbal Jove i Reus Jove.
Dissabte 15 de maig. CUNIT. Ballada de sardanes. A les 18 hores. Plaça Catalunya (davant el Casal i església)
Diumenge 16 de maig. POLINYÀ. Aplec de sardanes. Matí i tarda 10.30 i 16 h. cobles: Jovenívola de Sabadell, Mil·lenària (de Ceret) i Reus Jove
Diumenge 23 de maig. MÓRA D’EBRE. Aplec. Ermita de Sant Jeroni. Matí i tarda. 11 i 17 h. cobles Reus Jove i Bellpuig cobla.
Dissabte 29 de maig. CUBELLES. Lloc a designar. A la tarda. (entre 6 i 7) Ballada de sardanes.
Diumenge 30 de maig. VILAFRANCA DEL PENEDES. Al matí, ofrena pels 25 anys de l’aplec. Al finalitzar l’ofici, 6 sardanes davant l’església. plaça de Jaume I.
Diumenge 30 de maig. VILAFRANCA DEL PENEDES. tarda Aplec de sardanes. Instal·lacions esportives. 3 ballades correlatives amb les cobles Reus Jove, Marinada i Principal del Llobregat.
Dissabte 5 de juny. VANDELLÒS. Aplec.2 Ballades. tarda i nit
Diumenge 6 de juny. BRÀFIM. APLEC. Ballades a les 12 del matí i a les 5 de la tarda. Ermita de Loreto.
Diumenge 6 de juny. REUS. Processó de corpus. a les 19:30 hores. acompanyament musical de l'Àliga de Reus.
Diumenge 13 de juny. ALTAFULLA. Aplec de sardanes. Al parc del comunidor. Matí i tarda cobla Reus Jove, a la tarda també hi haurà la Cossetània.
Dissabte 19 de juny. LES BORGES DEL CAMP. Aplec. 19 i 23h. Ermita Mare de Déu de la Riera. Tarda i nit 2 ballades i fi de festa amb balls vuitcentistes
Diumenge 20 de juny. EL VENDRELL Aplec de sardanes. La Rambla. 18h. ballada
Dijous 24 de juny. LLORENÇ DEL PENEDÈS. A les 18:15 hores. Concert de cobla. al final dues sardanes pel públic.
Dijous 24 de juny. REUS. A les 20:45 hores. Actuació amb formació de cobla a la CERCAVILA DEL MASCLET. Actes d'inici de la festa major de Sant Pere de Reus.
Divendres 25 de juny. REUS. Ballada de sardanes. Plaça Prim. 18.30 h.
Diumenge 27 de juny. MOLINS DE REI. Ballada de Sardanes. 20 hores.
Dilluns 28 de juny. REUS. Festa Major. Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament de l’Àliga de Reus. Amb música i instruments de cobla. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu. Interpretació del solemne ball curt de l’Àliga.
Dimarts 29 de juny. REUS. Festa Major de SANT PERE. Tot el dia. Pels carrers i places. Acompanyament musical de l’Àliga de Reus amb la cobla en formació de cercavila. Balls populars, les seves pròpies danses i altres de caire festiu. A la plaça Mercadal, a partir de les 11 del matí, interpretació del solemne ball llarg de l’Àliga (única vegada a l’any). A la tarda, processó de St. Pere. Al acabar i com a fi de festa, ballada dels elements festius a la plaça del Mercadal.

Comentaris

Entrades populars