TARRAGONA. 22 D'ABRIL. AUDICIONS ESCOLARS

El proper dijous 22 d'abril, a les 10 dél matí, tindrem a l'auditori de Caixa Tarragona, una nova edició de la festa de cloenda de la campanya sardanes a l'escola, que coordina l'agrupació sardanista tarragona dansa, amb el suport de l'ajuntament i diferents escoles tarragonines. Aquest any s'arriba a la 26a edició.
L'acte començarà amb un concert didàctic adreçat als nens i nenes, perquè s'apropin i coneguin una mica més la cobla, els seus instruments, i algunes peces del repertori de la cobla.
El repertori que podran escoltar per conèixer els instruments de la cobla és:
1) SARDANA CURTA NÚMERO 8 – NARCÍS FRÍGOLA (AMB 7 INSTRUMENTS)
2) EL FOC DE CASTELLÓ – ANTONI AGRAMONT I QUINTANA
3) EL CANT DELS OCELLS – PEP VENTURA I CASAS.
4) MR. JACQUES – JOSEP SERRA I BONAL (vals)
5) EN TOMÀTIC I ELS SEUS AMICS – DANIEL GASULLA I PORTA
6) MÚSICA NO ORIGINAL PER A COBLA ADAPTADA: CAN CAN – JACQUES OFFENBACH.
7) MARXA RADETZKY – JOHAN STRAUSS. Arranjament per a cobla

Aquesta audició preten que els alumnes participin del concert, tot ballant, cantant, dirigint a la cobla, o tot un seguit de qüestions que s'aniran plantejant al llarg del concert.

Quan acabi el concert (cap a les 11h.) es desplaçaran tots cap a la Rambla Nova, al tram del balcó del mediterrani, on faran a partir de 2/4 de 12 un galop d'entrada, ballaran dues sardanes d'exhibició, i finalment un galop de sortida, com a fí de festa.

Activitats com les audicions escolars, serveixen per donar a conèixer la sardana i els instruments de la cobla. És una magnífica ocasió perquè el jovent tingui interès pel nostre conjunt més autòcton.

Comentaris

Entrades populars