AGENDA GENER 2010

Benvolguts amics, sardanistes i seguidors del blog,

Avui tanquem un any 2009 que ha estat ple de notícies, de ballades, concerts, aplecs i activitats relacionades amb la cobla i amb el món de la sardana. De bon segur podem dir que ha estat un plaer poder-vos tenir informats de tota la nostra activitat setmanal, mensual, trimestral i anual. Han estat 139 articles o reportatges de les nostres activitats, fotografies, notícies, vídeos.
Esperem que, si és del vostre interès, poguem seguir fent-ho durant el 2010!


Us desitjo molt bon any nou!

AGENDA GENER 2010

Diumenge 3 de gener. REUS. Teatre Bartrina. A les 12 hores. Concert de Reis, presentació del CD "Un camí d'il·lusions". L'entrada és lliure i gratuïta.


Dimarts 5 de gener. REUS. Cavalcada de Reis. Acompanyament de ses Majestats "els reis mags d'orient". A partir de les 19 hores pels carrers de Reus. Instruments de cobla.

Diumenge 17 de gener. VILAFRANCA DEL PENEDÈS. Ballada de sardanes. A les 12 hores. Plaça del Penedès. Ballades del cicle d'hivern.

Diumenge 31 de gener. ÒDENA. Ballada de sardanes. al migdia. (Doble audició: a les 10:30 ballada amb els Lluïsos de Taradell, a les 12 h. cobla Reus Jove). Nota: aquesta ballada estava anunciada inicialment pel dia 24 de gener, s'ha canviat de data.



Més informació, detalls, horaris, llocs, programacions, etc... al nostre blog i a l'apartat CALENDARI podràs trobar-hi l'activitat de tot l'any actualitzada.

Una imatge recent de la cobla, el passat 20 de desembre al concert de l'auditori de Caixa Tarragona

Comentaris

Entrades populars