SETMANA DE SANT JORDI

Aquesta setmana, la Reus Jove tindrà una mica més de feina de l'habitual amb tres actuacions previstes, amb el plat fort el dijous dia 23, diada de Sant Jordi.
En aquest cas, tindrem l'oportunitat de tocar a la Rambla Nova de Tarragona a partir de 2/4 de vuit del vespre, al tram final més proper al balcó del mediterrani, davnat del monument a la sardana. serà la tradicional ballada de sardanes de la diada de sant jordi organitzada pel Casal Tarragoní.
L'endemà de bon matí, novament a la ciutat de Tarragona, omplirem l'auditori de Caixa Tarragona per tal d'oferir un concert adreçat a escolars que han après a ballar sardanes, per tal que puguin descobrir el món de la cobla i els seus instruments. L'acte començarà a les 9:30 del matí. Tot seguit, a les 11 del matí a la Rambla Nova, exhibició dels alumnes, amb un galop d'entrada i dues sardanes de cinc tirades.
Per acabar la setmana, diumenge ens desplaçarem a Santa Coloma de Farners, on compartirem escenari amb les cobles La Flama de Farners i Baix Empordà. aplec que arriba a la seva trenta-vuitena edició. Tindrà lloc al parc de Sant Salvador en sessions de matí i tarda.
Finalment per cloure les activitats del mes d'abril, la Reus Jove oferirà dues noves sessions adreçades als escolars, però en aquesta ocasió serà al teatre LA SALLE de Reus, amb la participació de prop de 1600 alumnes. Les audicions començaran a les 9.30 i a les 11 del matí del dimecres 29 d'abril.

Comentaris

Entrades populars