ÈXIT D'ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC A LA BALLADA DE RAMS

Algunes imatges de la ballada d'avui: la Reus Jove en plena interpretació
Avui la cobla Reus Jove ha actuat al pla de la Seu, davant la Catedral de Tarragona. La ballada ha estat un èxit, amb una alta participació de públic i amb un bon nivell de dansaires, molts d'ells joves. La cobla ha portat a terme un selecte programa de sardanes que fou escollit entre el públic el passat 15 de febrer. Moltes d'aquestes sardanes són força actuals, i amb el denominador comú de la qualitat. S'han pogut sentir composicions escrites els últims 2 anys o que actualment estan participant al concurs de la sardana de l'any i amb sardanes més antigues però molt apreciades.

força presència de balladors, de totes les edats

Ara, la cobla Reus Jove agafa uns dies de vacances per recuperar forces i entrar de ple a la part de la temporada amb més intensitat i volum d'actuacions.

Retornarem a l'activitat amb un assaig de la cobla i la propera ballada serà el dissabte 18 d'abril a la plaça Llobregat del barri de les Roquetes (al municipi de Sant Pere de Ribes). L'actuació comencarà a les 18:30 hores i està organitzada pels amics del grup sardanista Tamborí.

Als que tingueu la sort de fer vacances, que us provin força. A la resta, ànims i salut!

Joves i grans compartint rotllana, el bon temps ha acompanyat la ballada. La plaça feia molt de goig, i al sortir d'ofici molta gent s'ha quedat una estona com a públic.

Comentaris

Entrades populars