REUS. FESTA MAJOR DE SANT PERE 2021


Aquest any 2021 la festa major de Sant Pere encara no podrà celebrar-se amb la normalitat que hom desitjaria. Si bé és cert que l'any passat just sortiem de l'estat d'alarma i el confinament i no es va poder celebrar massa cosa, enguany els actes es faran en formats reduïts, amb aforaments limitats, amb totes les mesures de seguretat covid, i evitant les aglomeracions.

La cobla Reus Jove fa 23 anys que acompanya l'Àliga de Reus, i enguany no faltarem a la cita, en format "adaptat" a les actuals restriccions per la pandèmia.

DILLUNS 28 DE JUNY. LES COMPLETES

18.30 h, al CARRER DE LA FESTA (PARC DE LA FESTA),passada de grups festius de la ciutat amb el Ball de Diables, la Víbria, el Drac, el Basilisc, el Lleó, els Nanos, la Mulassa, els Gegants, el Carrasclet, el Ball de Pastorets, el Ball de Galeres, el Ball de Cavallets, el Ball de Cercolets, el Ball de Prims, el Ball de Valencians, el Ball de Bastons de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic, el Ball de Gitanes, el Cos de Bastoners de l’Orfeó Reusenc, els Xiquets de Reus i l’Àliga. Imprescindible entrada prèvia gratuïta (ja estan totes esgotades fa dies)

DIMARTS 29 DE JUNY. SANT PERE

11.00 h, al CARRER DE LA FESTA (PARC DE LA FESTA), passada de grups festius de la ciutat. Imprescindible entrada prèvia gratuïta (ja estan totes esgotades fa dies) 

 

L'any 2020 en motiu de la pandèmia no vam poder sortir per sant pere i els músics de la cobla reus jove varem preparar aquest enregistrament des de casa, per recordar la música de l'àliga, amb algunes fotografies de la festa major.

17.30 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa.  

17.30 h, al CARRER DE LA FESTA (PARC DE LA FESTA),

20.30 h, al CARRER DE LA FESTA (PARC DE LA FESTA),passada de grups festius de la ciutat. Imprescindible entrada prèvia gratuïta (ja estan totes esgotades fa dies)

22.30 h,a l’espai annex al PARC DE LA FESTA, encesa de la Víbria i el Drac i carretillada de Sant Pere a càrrec del Ball de Diables,que posarà punt final a la festa de Sant Pere d’enguany.

  

 Malgrat les circumstàncies, esperem poder gaudir en format reduït de la festa major de Reus.

 QUE PASSEU UNA BONA DIADA DE SANT PERE.  BONA FESTA MAJOR!!!

 

Comentaris

Entrades populars